34-de-clase-si-grupe-de-copii-din-mures-au-activitatea-suspendata-din-cauza-covid-19

34 de clase și grupe de copii din Mureș au activitatea suspendată din cauza COVID-19

26 de copii și 48 de cadre didactice sau nedidactice din școlile mureșene sunt confirmați cu SARS-COV-2. Din alte motive medicale, peste 300 de elevi și profesori au trecut în sistem online... Citeste mai mult »
activitatea-intr-o-gradinita-din-fagaras,-suspendata-din-cauza-mai-multor-cazuri-de-covid-19

Activitatea într-o grădiniţă din Făgăraş, suspendată din cauza mai multor cazuri de COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Braşov a aprobat, azi, suspendarea activităţii didactice în Grădiniţa cu program prelungit ‘Albinuţa’ din municipiul Făgăraş după confirmarea a patru cazuri de COVID-19 în rândul... Citeste mai mult »
teatrul national isi suspenda temporar activitatea

Teatrul Naţional își suspendă temporar activitatea

Având în vedere contextul riscului  de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus şi ca urmare a consultării dintre Ministerul Culturii şi managerii instituţiilor subordonate, dar şi a solicitărilor acestora, s-a luat decizia... Citeste mai mult »
activitate suspendata la sectia de oncologie a spitalului judetean de urgenta miercurea ciuc

Activitate suspendată la secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc

În perioada 29 iulie – 11 august se vor executa lucrări de renovare a acoperișului și de extindere a rețelei de oxigen, informează conducerea spitalului. Pentru perioada menționată pacienții aflați sub tratament... Citeste mai mult »
activitate suspendata de la 1 iunie la pasapoarte fagaras

Activitate suspendată de la 1 iunie la pașapoarte Făgăraș

De la 1 iunie, punctul de lucru din Făgăraş al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov îşi va suspenda activitatea. Măsura va fi valabilă până la data de... Citeste mai mult »