Sănătate

Activitate suspendată la secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc

În perioada 29 iulie – 11 august se vor executa lucrări de renovare a acoperișului și de extindere a rețelei de oxigen, informează conducerea spitalului.

Pentru perioada menționată pacienții aflați sub tratament oncologic și pacienții tratați în sistemul ambulatoriu își vor primi indicațiile de tratament de la medicii specialiști și vor fi reprogramați începând cu data de 11 august. Cei care au nevoie de tratament de urgență vor primi îngrijiri pe secțiile corespunzătoare diagnosticului, conform deciziei medicilor specialiști de gardă, se mai arată în comunicatul remis presei.

Renovarea acoperișului era necesară din cauza unor inflitrații de apă , iar odată cu executarea acestei lucrări se efectuează și extinderea, respectiv modernizarea rețelei de oxigen de pe secție, precizează Konrád Judit, managerul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Corina Fontu

The post Activitate suspendată la secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Activitate suspendată la secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button