federatia-„solidaritatea-sanitara”-din-romania-a-lansat-„memorialul-eroilor-din-sanatate”

Federaţia „Solidaritatea sanitară” din România a lansat „Memorialul Eroilor din Sănătate”

Federaţia „Solidaritatea sanitară” din România a lansat ‘Memorialul Eroilor din Sănătate’ pentru a onora jertfa lucrătorilor din sistemul medical care au murit la datorie în lupta împotriva noului coronavirus. Memorialul prezintă în... Citeste mai mult »
petrecere-privata,-oprita-de-politistii-brasoveni

Petrecere privată, oprită de polițiștii brașoveni

Poliţiştii au împiedicat, sâmbătă, desfăşurarea unui eveniment privat, organizat de doi tineri din municipiul Braşov. Potrivit unui comunicat al IPJ Braşov, organizatorilor li s-a adus la cunoştinţă obligativitatea respectării măsurilor dispuse prin... Citeste mai mult »
spitalul-militar-„regina-maria”-din-brasov,-centru-regional-de-depozitare-a-vaccinurilor-anti-covid

Spitalul Militar „Regina Maria” din Brașov, centru regional de depozitare a vaccinurilor anti-COVID

Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naţionale, care a primit atribuţii în ceea ce priveşte transportul şi păstrarea viitoarelor vaccinuri anti-COVID. Potrivit anunțului, centrul principal va fi Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare... Citeste mai mult »
nou-record-de-internari-la-terapie-intensiva

Nou record de internări la terapie intensivă

Alte 5.554 cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, în urma a circa 16.225 de teste, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de aproape 34%.... Citeste mai mult »
ministrul-sanatatii-sustine-ca-vaccinul-impotriva-noului-coronavirus-se-va-face-‘sezonier’

Ministrul Sănătăţii susţine că vaccinul împotriva noului coronavirus se va face ‘sezonier’

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că vaccinul împotriva noului coronavirus se va face ‘sezonier’, ca şi vaccinul antigripal. El a precizat că se va administra şi o a doua doză cu... Citeste mai mult »
au-inceput-pregatirile-pentru-sezonul-de-schi-in-poiana-brasov

Au început pregătirile pentru sezonul de schi în Poiana Brașov

Primăria braşoveană a anunţat, duminică, începerea pregătirilor pentru sezonul de schi, astfel încât, în cazul unei decizii favorabile din partea autorităţilor centrale, să poată amenaja pârtiile din Poiana Braşov. Primarul Allen Coliban... Citeste mai mult »
crucea-de-pe-varful-caraiman-va-fi-resfintita-de-sfantul-andrei

Crucea de pe vârful Caraiman va fi resfinţită de Sfântul Andrei

Crucea de pe vârful Caraiman va fi resfinţită mâine de Sfântul Andrei, ocrotitorul României, în cadrul unui ceremonial militar şi religios organizat de Ministerul Apărării. Monumentul a fost ridicat, între anii 1926... Citeste mai mult »
masinile-parcate-neregulamentar-pe-domeniul-public-vor-putea-fi-ridicate-de-autoritatile-locale

Maşinile parcate neregulamentar pe domeniul public vor putea fi ridicate de autorităţile locale

Din acest weekend este în vigoare un nou act normativ, care dă posibilitatea autorităților locale să intre pe proprietăți private neîngrijite și să ridice mașinile parcate neregulamentare pe domeniul public. Acest drept... Citeste mai mult »
pregatirile-pentru-campania-de-vaccinare-anti-covid-19-continua

Pregătirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 continuă

Continuă pregătirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19, cu etapele incluse în Strategia naţională. România va primi 4,6 la sută din vaccinurile care se vor livra lunar în Uniunea Europeană, iar cele şase... Citeste mai mult »
romania-inregistreaza-un-numar-record-de-pacienti-care-se-afla-in-sectiile-de-terapie-intensiva

România înregistrează un număr record de pacienţi care se află în secţiile de Terapie Intensivă

1.249, din cele 1.400 de locuri alocate. Autorităţile spun, însă, că în următoarele două săptămâni vor mai fi încă 280 de paturi la ATI pentru cazurile grave de infectare cu coronavirus. Ieri... Citeste mai mult »