ministrul-dezvoltarii-a-anuntat-lansarea-finantarii-pentru-cadastrarea-sectoriala

Ministrul Dezvoltării a anunţat lansarea finanţării pentru cadastrarea sectorială

Ministrul dezvoltării, Cseke Attila, a anunţat, astăzi, lansarea finanţării pentru cadastrarea sectorială. Fiecare unitate administrativ-teritorială va primi, astfel, un sprijin de 160.000 de lei. Cseke Attila: Imediat după aprobarea Legii bugetului de... Citeste mai mult »
consiliul-national-al-elevilor-dezaproba-obligarea-elevilor-din-clasele-a-viii-a-si-a-xii-a-de-a-merge-fizic-la-scoala

Consiliul Național al Elevilor dezaprobă obligarea elevilor din clasele a-VIII-a și a XII-a de a merge fizic la școală

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a declarat, astăzi, că va face o solicitare către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de modificare a scenariilor după care vor funcţiona şcolile, astfel încât elevii din... Citeste mai mult »
aproape-o-treime-din-scolile-din-judetul-covasna,-in-scenariul-galben

Aproape o treime din școlile din județul Covasna, în scenariul galben

Peste 80 de unităţi de învăţământ din judeţul Covasna, reprezentând circa 30% din total, îşi vor desfăşura săptămâna viitoare activitatea în scenariul galben, ca urmare a creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19 în... Citeste mai mult »
proiect-de-lege-de-consolidare-a-cladirilor-de-patrimoniu-cu-risc-seismic-ridicat

Proiect de lege de consolidare a clădirilor de patrimoniu cu risc seismic ridicat

În ultimii 30 de ani în toată țara au fost consolidate din fonduri publice doar 26 de clădiri cu risc seismic din toată țara, drept care Ministerul Culturii relansează programul pentru consolidarea... Citeste mai mult »
radu-jude-si-ada-solomon-au-castigat-„ursul-de-aur”-la-berlinale

Radu Jude și Ada Solomon au câștigat „Ursul de aur” la Berlinale

Juriul internațional, alcătuit din şase regizori premiaţi la edi’iile trecute, cu marele trofeu la Berlinală, printre care care Adina Pintilie, a anunțat astăzi câștigătorii competiției celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional... Citeste mai mult »
primaria-brasov-vrea-sa-dea-in-judecata-firma-care-administreaza-parcarile

Primăria Braşov vrea să dea în judecată firma care administrează parcările

Municipalitatea braşoveană va achiziţiona servicii de consultanţă juridică pentru a acţiona în instanţă firma care a concesionat parcările din oraş. Asta pentru că firma în cauză a refuzat să aplice prevederile unei... Citeste mai mult »
950-de-elevi-covasneni-participa-la-activitatile-remediale

950 de elevi covăsneni participă la activităţile remediale

Aproximativ 950 de elevi din judeţul Covasna au depus cereri de participare la activităţile remediale, majoritatea din ciclul gimnazial. Conducerii Inspectoratului Şcolar arată că 59 de unităţi şcolare din judeţ s-au înscris... Citeste mai mult »
barbati-retinuti-la-brasov-pentru-infractiunea-de-talharie

Bărbați reținuți la Brașov pentru infracțiunea de tâlhărie

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”. Polițiștii au stabilit că... Citeste mai mult »
se-clarifica-procedura-vaccinarii-pacientilor-cu-transplant

Se clarifică procedura vaccinării pacienţilor cu transplant

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a emis o instrucţiune referitoare la prioritizarea vaccinării pacienţilor cu transplant sau aflaţi pe lista de aşteptare pentru transplant. Aceștia sunt... Citeste mai mult »
municipiul-brasov-a-ajuns-la-o-rata-de-infectare-de-4,80-cazuri-la-mie

Municipiul Brașov a ajuns la o rată de infectare de 4,80 cazuri la mie

         Potrivit DSP Brașov și în judeţ incidenţa este de scenariu roşu, crescând la 3,25, față de 3,14 în ziua anterioară. La această data 2.111 persoane sunt infectate cu coronavirus în judeţul... Citeste mai mult »