(audio)-20-de-copii-au-luat-startul-in-competitia-”trialul-bobocilor”,-astazi,-la-targu-mures

(AUDIO) 20 de copii au luat startul în competiția ”Trialul Bobocilor”, astăzi, la Târgu-Mureș

Concursul de off-road a fost organizat de Clubul Duster Hobby Racing în parteneriat cu Mud Off Road Team, la ieşire din Sângeorgiu de Mureș. Micuții au putut pilota un automobil echipat special... Citeste mai mult »
raportul-ce-cuprinde-comunicatiile-jandarmeriei-din-seara-de-10-august-2018-a-ajuns-la-mai

Raportul ce cuprinde comunicaţiile Jandarmeriei din seara de 10 august 2018 a ajuns la MAI

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a anunţat că a primit raportul ce cuprinde comunicaţiile Jandarmeriei din seara de 10 august 2018, iar documentul urmează să ajungă la DIICOT în cursul zilei de... Citeste mai mult »
risc-de-avalansa-la-balea-lac

Risc de avalanșă la Bâlea Lac

Potrivit buletinului nivometeorologic, în zona montană înaltă, stratul de zăpadă măsoară 35 de centimetri la Bâlea Lac, în Munții Făgăraș. Acesta este cel mai mare din țară. În weekend ninge din nou,... Citeste mai mult »
controale-la-operatorii-economici-care-desfasoara-actiuni-cu-produse-toxice

Controale la operatorii economici care desfăşoară acţiuni cu produse toxice

Peste 850 de kg şi 1.300 de litri de produse toxice de protecţie a plantelor şi substanţe utilizate la dezinfecţie, dezinsecţie sau deratizare au fost confiscate în urma unei acţiuni de verificare... Citeste mai mult »
anofm-anunta-o-rata-a-somajului-de-2,98%-la-nivel-national

ANOFM anunţă o rată a şomajului de 2,98% la nivel naţional

Rata şomajului la nivel naţional era de 2,98% la începutul lunii trecute, în uşoară scădere faţă de luna anterioară şi cu 0,35 punctee procentuale mai mică decât perioada similară a anului trecut.... Citeste mai mult »
consiliul-concurentei-anunta-monitorizarea-pietei-carburantilor

Consiliul Concurenţei anunţă monitorizarea pieţei carburanţilor

Consiliul Concurenţei va monitoriza piaţa carburanţilor, astfel încât consumatorii să beneficieze de reducere după eliminarea supraaccizei. Anunţul a fost făcut de preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu, care a adăugat că dacă nu ieftinesc... Citeste mai mult »
situatia-de-la-romatsa,-in-atentia-guvernului

Situaţia de la Romatsa, în atenţia guvernului

Administraţia Română a Controlorilor de Trafic Aerian Romatsa riscă să rămână fără bani pentru plata salariilor controlorilor de trafic aerian din 15 decembrie – potrivit unor surse citate de reporterii RRA. S-a... Citeste mai mult »
la-sibiu-a-fost-inaugurat-cel-de-al-saselea-modul-de-productie-al-firmei-germane-continental

La Sibiu a fost inaugurat cel de-al şaselea modul de producţie al firmei germane Continental

La Sibiu a fost inaugurat, ieri, cel de al şaselea modul de producţie şi o nouă clădire pentru Centrul de Cercetare şi Dezvoltare al firmei Continental, investiţii evaluate la peste 32 de milioane de... Citeste mai mult »
bani-europeni-pentru-tronsonul-biharia-–-bors,-de-pe-autostrada-a3-transilvania

Bani europeni pentru tronsonul Biharia – Borş, de pe autostrada A3 Transilvania

Compania de Drumuri a obţinut o finanţare europeană de 140 de milioane de lei pentru şoseaua de mare viteză care se va conecta la vară cu M4 din Ungaria. Segmentul Biharia –... Citeste mai mult »
incendiu-la-o-pensiune-din-vama-buzaului,-din-cauza-cosului-de-fum

Incendiu la o pensiune din Vama Buzăului, din cauza coşului de fum

Un incendiu a izbucnit, în cursul nopţii trecute, la o pensiune din staţiunea turistică Vama Buzăului, cel mai probabil acesta pornind de la coşul de fum, a informat purtătorul de cuvânt al... Citeste mai mult »