autoritatile-covasnene-solicita-cetatenilor-sa-limiteze-consumul-de-apa-la-strictul-necesar

Autorităţile covăsnene solicită cetăţenilor să limiteze consumul de apă la strictul necesar

Operatorul Regional Gospodăria Comunală Sfântu Gheorghe, care asigură servicii de apă şi canalizare în aproape jumătate din localităţile din judeţ, a făcut apel către cetăţeni să limiteze consumul de apă la strictul... Citeste mai mult »
maternitatea-veche-din-targu-mures-a-primit-un-nou-generator-pentru-situatii-de-urgenta

Maternitatea veche din Târgu Mureș a primit un nou generator pentru situații de urgență

Acesta a fost achiziționat și donat printr-un proiect derulat de Asociația „Cristi Vasiliu” din Târgu Mureș care încearcă să ajute la dezvoltarea maternității din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș. Echipamentul va fi... Citeste mai mult »
dosare-penale-la-scoli-de-soferi-din-harghita

Dosare penale la şcoli de şoferi din Harghita

Poliţiştii harghiteni au întocmit două dosare penale pentru evaziune fiscală în cazul unor şcoli de şoferi care încasau taxe de la cursanţi, dar nu declarau veniturile, acestea nefiind fiscalizate. Potrivit informaţiilor furnizate... Citeste mai mult »
proiect-de-dezvoltare-a-solutiilor-digitale-inovative-la-umfst-tg.mures

Proiect de dezvoltare a soluţiilor digitale inovative la UMFST Tg.Mureş

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş a câştigat un contract de finanţare prin PNRR pentru proiectul I-NEXT – ‘Digitalizarea universităţilor şi pregătirea acestora pentru profesiile... Citeste mai mult »
124-de-crese-noi-vor-fi-construite-cu-finantare-prin-pnrr

124 de creșe noi vor fi construite cu finanțare prin PNRR

124 de creșe noi vor fi construite cu finanțare prin PNRR, printr-o investiție de aproape 300 de milioane de euro, a anunțat astăzi ministrul dezvoltării, Cseke Attila. În România sunt doar 395... Citeste mai mult »
sarbatoarea-campeneasca-in-tabara-de-la-lapusna

Sărbătoarea câmpenească în Tabăra de la Lăpușna

Aproape 150 de persoane – români și ucraineni – sărbătoresc, astăzi, prietenia și umanitatea. Întâlnirea are ca scop crearea unui sentiment de comunitate, de incluziune a celor care au fugit din calea... Citeste mai mult »
146-initiative-civice-au-fost-inscrise-in-competitia-gsc-2022

146 inițiative civice au fost înscrise în competiția GSC 2022

La cea de-a XX-a ediție a Galei Societății Civile au fost înscrise 146 inițiative civice: 110 proiecte, 15 programe și 21 campanii de comunicare pe teme sociale, implementate în perioada 2020-2021. Județele... Citeste mai mult »
spitalul-de-urgenta-tg.-mures-a-schimbat-strategia-de-prelevare-de-organe

Spitalul de Urgență Tg. Mureș a schimbat strategia de prelevare de organe

Faptul că unitatea a înregistrat un record de prelevări anul acesta se datorează unei noi strategii a unității medicale. Este vorba de modificare vârstei până la care se pot prelevare organe, lucru... Citeste mai mult »
este-anuntata-o-sedinta-speciala-de-guvern

Este anunțată o ședință specială de Guvern

Este anunțată o ședință specială de guvern pentru adoptatea actului normativ privind compensarea cu 50 de bani a prețurilor la benzină și motorină. Ședința a fost convocată la Palatul Victoria. Reducerea cu... Citeste mai mult »
pasionatii-de-filatelie,-numismatica-si-antichitati-isi-dau-intalnire,-sambata,-la-targul-colectionarilor-tg.-mures

Pasionații de filatelie, numismatică și antichități își dau întâlnire, sâmbătă, la Târgul colecționarilor Tg. Mureș

Târgul Colecționarilor revine la Tg. Mureș după doi ani. Sâmbătă, între orele 7.00 și 14.00, la cantina Mobex, se desfășoară o nouă ediție a Târgului Colecționarilor, unde vor fi prezentate colecții filatelice,... Citeste mai mult »