negocieri-pentru-aplicarea-prevederilor-statutului-personalului-silvic

Negocieri pentru aplicarea prevederilor Statutului personalului silvic

Ministrul mediului, Costel Alexe, cere public conducerii Regiei Naţionale a Pădurilor, Romsilva, să pună în aplicare prevederile Statutului personalului silvic şi clauzele cuprinse în Contractul Colectiv de Muncă. Potrivit unui comunicat, este... Citeste mai mult »
specialistii-de-la-apele-romane-avertizeaza-asupra-grosimii-ghetii

Specialiștii de la Apele Române avertizează asupra grosimii gheții

Administratorii cursurilor de apă sunt tot mai îngrijorați de prezența pe gheață a copiilor și a adulților care patinează sau chiar urcă pe gheață cu ATV-uri, biciclete sau motociclete. Purtătorul de cuvânt... Citeste mai mult »
tot-mai-multi-romani-se-imbolnavesc-de-gripa

Tot mai mulţi români se îmbolnăvesc de gripă

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, în întreaga ţară, numărul total al cazurilor de infecţii respiratorii acute depăşeşte 80 de mii. Astăzi s-a înregistrat un nou deces – al treilea din această... Citeste mai mult »
debitele-raurilor-care-strabat-judetul-mures-sunt-la-jumatate-fata-de-normal

Debitele râurilor care străbat județul Mureș sunt la jumătate față de normal

Lipsa precipitațiilor din ultima perioadă a dus la o scădere continuă a debitelor, care se situează acum între 30 și 50% față de debitele medii multianuale pentru această perioadă. Purtătorul de cuvânt... Citeste mai mult »
duminica-intra-in-vigoare-modificari-legislative-privind-ordinea-si-linistea-publica-si-statutul-politistului

Duminică intră în vigoare modificări legislative privind ordinea şi liniştea publică şi statutul poliţistului

Duminica aceasta va intra în vigoare o lege care aduce modificări actului normativ ce sancţionează faptele de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Se vor aduce modificări... Citeste mai mult »
nu-exista-probleme-privind-asigurarea-cu-gaze-naturale-a-consumatorilor-in-aceasta-iarna

Nu există probleme privind asigurarea cu gaze naturale a consumatorilor în această iarnă

Ministerul Economiei informează că nu există probleme privind asigurarea cu gaze naturale a consumatorilor în perioada de iarnă 2019 – 2020. Ministrul Virgil Popescu afirmă că stocurile sunt superioare celor de anul... Citeste mai mult »
in-premiera-nationala,-profesorii-mureseni-invata-cum-sa-fie-fericiti

În premieră națională, profesorii mureșeni învață cum să fie fericiți

Acest lucru este posibil datorită programului “Profesori fericiți pentru România”. În cadrul acestuia, organizatorii, respectiv Inspectoratul Școlar și Herlitz România, oferă traininguri și ateliere pentru 150 de profesori și 30 de directori... Citeste mai mult »
atentie!-trafic-ingreunat-si-risc-de-furt-in-zilele-care-urmeaza

Atenție! Trafic îngreunat și risc de furt în zilele care urmează

Minivacanța prilejuită de sărbătoarea „Unirii Principatelor Române” îi duce pe mulți români în mici sejururi în diferite stațiuni, îngreunând traficul într-o perioadă în care condițiile de drum pot fi nefavorabile și crescând... Citeste mai mult »
amenzi-de-peste-doua-milioane-de-lei-pentru-abateri-in-comercializarea-carnii-si-a-produselor-din-carne

Amenzi de peste două milioane de lei pentru abateri în comercializarea cărnii şi a produselor din carne

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat cu amenzi în valoare de aproape 2,11 milioane de lei mai mulţi operatori economici care comercializau carne şi produse din carne, ca urmare a încălcării... Citeste mai mult »
organizatiile-membre-ale-consiliului-minoritatilor-nationale-cer-demisia-primarului-din-targu-mures

Organizaţiile membre ale Consiliului Minorităţilor Naţionale cer demisia primarului din Târgu Mureş

Acestea condamnă, într-o declaraţie comună, afirmaţiile primarului Dorin Florea despre romi şi familiile care îşi doresc copii, pe care le consideră rasiste. În declarația comună, asumată de organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale... Citeste mai mult »