aproape-50-de-locuitori-din-valea-rece-au-ramas-fara-adapost-in-urma-unui-incendiu

Aproape 50 de locuitori din Valea Rece au rămas fără adăpost în urma unui incendiu

Incendiul în cartierul târgumureșean Valea Rece izbucnit în jurul orei 9,00. Pompierii au reușit să stingă focul după mai bine de o oră, dar mai multe case și anexe gospodărești au ars,... Citeste mai mult »
oamenii strazii in grija autoritatilor locale in perioada geroasa

Oamenii străzii, în grija autorităților locale în perioada geroasă

Temperaturile scăzute înregistrate în această săptămână în Mureș readuc în actualitate problema oamenilor fără adăpost pentru care fiecare primărie trebuie să găsească soluții. În județ sunt zeci de persoane care au nevoie... Citeste mai mult »
jandarmii harghiteni alaturi de cainii din adapost

Jandarmii harghiteni, alături de câinii din adăpost

Jandarmii harghiteni din cadrul Grupei Conductori Câini s-au gândit că și cel mai bun prieten al omului trebuie să simtă spiritul Crăciunului. Cu atât mai mult cu cât munca de zi cu... Citeste mai mult »
barbat ucis de urs in judetul mures

Bărbat ucis de urs în județul Mureș

Ursul a ucis un pescar sâmbătă seara în localitatea Odrihei din județul Mureș. Bărbatul de 61 de ani se afla la pescuit pe Târnavă. Se pare că ursul care l-a atacat a... Citeste mai mult »
aproape 3 milioane de lei pentru adapostul de pasari exotice de la zoo brasov

Aproape 3 milioane de lei pentru adăpostul de păsări exotice de la Zoo Brașov

Consilierii municipali braşoveni au aprobat azi, în unanimitate, consolidarea adăpostului de păsări exotice de la Zoo Braşov, instituţie în subordinea municipalităţii, proiect care va costa peste 2,8 milioane de lei. Potrivit referatului... Citeste mai mult »