bugetul-alocat-pentru-etapa-a-doua-a-programului-rabla-pentru-electrocasnice-a-fost-epuizat

Bugetul alocat pentru etapa a doua a Programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat

Bugetul de 30 de milioane alocat pentru etapa a doua a Programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat în numai 35 de minute – anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu pe propria pagină... Citeste mai mult »
greenpeace-:-nu-s-a-facut-nicio-decontare-in-cadrul-programului-„casa-verde-fotovoltaica”

Greenpeace : Nu s-a făcut nicio decontare în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaică”

Administraţia Fondului pentru Mediu nu a făcut nicio decontare în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaică”, susțin reprezentanții Greenpeace România. Potrivit documentului, persoanele admise în program așteaptă sumele promise, iar instalatorii autorizați au... Citeste mai mult »
a-fost-lansat-spre-consultare-ghidul-de-finantare-a-programului-national-casa-verde-fotovoltaice

A fost lansat spre consultare ghidul de finanțare a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu organizează consultări pentru ghidul aferent noii sesiuni a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice. Potrivit www.arenaconstruct.ro această nouă sesiune ar urma să fie lansată în toamnă și va aduce... Citeste mai mult »
greenpeace-romania:-afm-a-depasit-cu-o-saptamana-termenul-pentru-evaluarea-contestatiilor-in-programul-‘casa-verde-fotovoltaice’

Greenpeace România: AFM a depăşit cu o săptămână termenul pentru evaluarea contestaţiilor în Programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’

Administraţia Fondului pentru Mediu a depăşit deja cu o săptămână termenul pentru evaluarea tuturor contestaţiilor depuse în Programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’ şi, de asemenea, nici situaţia celor declaraţi admişi nu este mai... Citeste mai mult »
cat-de-interesate-sunt-primariile-din-mures-de-iluminatul-stradal-cu-sisteme-led

Cât de interesate sunt primăriile din Mureș de iluminatul stradal cu sisteme LED

Începând de ieri, administrațiile locale pot înainta proiecte la Administraţia Fondului pentru Mediu pentru a schimba sistemele vechi de iluminat cu rețele de ecologice, care consumă în medie cu 40 la sută... Citeste mai mult »
s a prelungit data pana la care se pot depune dosarele privind instalarea de sisteme fotovoltaice

S-a prelungit data până la care se pot depune dosarele privind instalarea de sisteme fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că a prelungit până la 13 decembrie perioada de depunere a dosarelor în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile neracordate la reţeaua de distribuţie... Citeste mai mult »
pe 15 iulie incepe a treia sesiune de inscriere in programul rabla pentru electrocasnice

Pe 15 iulie începe a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice

Pe 15 iulie începe a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice, prin care se pot obţine vouchere de până la 400 de lei, în schimbul unui aparat vechi. Vor... Citeste mai mult »
doar jumatate din cei care s au inscris la rabla pentru electrocasnice au folosit voucherele

Doar jumătate din cei care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”, au folosit voucherele

Ca atare, sesiunea a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice”, care s-a încheiat ieri, a folosit fondurile neutilizate în prima sesiune. Directorul Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel Bezuică, a declarat pentru RTM... Citeste mai mult »