modernizarea-drumului-care-leaga-judetele-brasov-si-covasna

Modernizarea drumului care leagă județele Brașov și Covasna

Pas important pentru modernizarea drumului interjudeţean care face legătura între Braşov şi Covasna. Vineri a fost predat amplasamentul către constructor. Proiectul este cu atât mai important cu cât şoseaua pleacă din Măieruş, traversează... Citeste mai mult »
raed-arafat-ar-putea-veni,-azi,-la-brasov

Raed Arafat ar putea veni, azi, la Brașov

Raed Arafat ar putea veni, azi, la Brașov să verifice personal stadiul lucrărilor la unitatea modulară care se construiește în curtea Spitalului Județean Brașov. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean... Citeste mai mult »
noul-pod-de-la-halmeag,-judetul-brasov,-va-fi-finalizat-pana-la-sfarsitul-verii

Noul pod de la Hălmeag, județul Brașov, va fi finalizat până la sfârșitul verii

Potrivit şefului de şantier, întârzierile au fost recuperate, iar în perioada următoare va fi realizata hidroizolaţia podului, va fi turnat betonul de protecţie a hidroizolaţiei, dar si asfaltul. Președintele Consiliului Judetean Brașov,... Citeste mai mult »
amenajarea-spitalului-modular-de-la-brasov-se-apropie-de-final

Amenajarea spitalului modular de la Brașov se apropie de final

Amenajarea spitalului modular se apropie de final, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. Unitatea medicală modulară va avea 28 de paturi pentru terapie intensivă şi este amenajată în curtea Spitalului Judeţean Braşov. Adrian Veștea:... Citeste mai mult »
licitatia-pentru-contractarea-serviciilor-de-consultanta-in-vederea-concesionarii-aeroportului-de-la-ghimbav-a-fost-anulata

Licitația pentru contractarea serviciilor de consultanță în vederea concesionării aeroportului de la Ghimbav a fost anulată

Ea a fost lansată în 30 mai de Consiliul Județean Brașov. Pandemia de coronavirus ar fi dus la modificarea politicilor europene in ceea ce priveste acordarea ajutoarelor pentru companiile aeriene, sustin autoritatile,... Citeste mai mult »
a-fost-emis-ordinul-de-proiectare-a-viitoarei-autostrazi-brasov-bacau

A fost emis ordinul de proiectare a viitoarei autostrăzi Brașov- Bacău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis ordinul de începere a proiectării viitoarei autostrăzi Brașov-Bacău, cu data de 10 iulie. In acest sens, reprezentantii Ministerului Lucrarilor Publice s-au întâlnit în... Citeste mai mult »
reparatii-si-igienizari-la-spitalul-de-boli-infectioase-brasov

Reparații și igienizări la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov

Mai multe saloane au fost modernizate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov, unde s-a încheiat prima parte a lucrărilor în cadrul Secţiei Pediatrie II. Investiția a costat peste 660 de mii... Citeste mai mult »
presedintele consiliului judetean brasov s a autoizolat la domiciliu

Președintele Consiliului Județean Brașov s-a autoizolat la domiciliu

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și-a făcut ieri testul rapid pentru Covid 19, după care s-a autoizolat la domiciliul său. Este un gest de responsabilitate, spune șeful administrației județene, deși nu... Citeste mai mult »
mai multi bani pentru spitalele brasovene

Mai mulți bani pentru spitalele brașovene

Consiliul Județean va aloca, în acest an, un buget mai mare pentru spitalele pe care le are în administrare. Cel puțin așa promite președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care a precizat... Citeste mai mult »
ministerul muncii se afla in plin proces de reorganizare odata cu venirea noului ministru violeta alexandru

Ministerul Muncii se află în plin proces de reorganizare odată cu venirea noului ministru, Violeta Alexandru

Liberala îşi doreşte să facă schimbările doar după consultări cu specialiştii, motiv pentru care a discutat la Braşov e cu reprezentanţii mediului de afaceri. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Ministrul spune că îşi... Citeste mai mult »