infrastructura-de-sanatate-si-cea-rutiera,-prioritare-pentru-administratia-judeteana-brasoveana,-in-urmatoarea-perioada

Infrastructura de sănătate şi cea rutieră, prioritare pentru administraţia judeţeană braşoveană, în următoarea perioadă

La întâlnirea Comitetului Regional pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regională Centru,  preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea a precizat că încearcă să atragă cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea judeţului: Printre... Citeste mai mult »
sistemul-de-management-al-deseurilor-necesita-exproprieri-la-brasov

Sistemul de Management al Deșeurilor necesită exproprieri la Brașov

Ministrul Mediului, Tanczos Barna a discutat, la sfârșitul săptămânii, la Brașov, cu reprezenanții autorităților publice din județ despre principalele proiecte de mediu derulate în prezent. În ce privește Sistemul de Management Integrat... Citeste mai mult »
premierul-si-ministrii-anuntati-nu-mai-participa-la-sedinta-uncjr-din-poiana-brasov

Premierul și miniștrii anunțați nu mai participă la ședința UNCJR din Poiana Brașov

Preşedinţii de consilii judeţene din întreaga ţară s-au reunit aseară, în Poiana Braşov, la invitaţia preşedintelui Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), Adrian-Ioan Veştea. Oficialii judeţeni participă în perioada 18-20... Citeste mai mult »
judetul-brasov-va-fi-legat-de-harghita-printr-un-drum-complet-reabilitat

Județul Brașov va fi legat de Harghita printr-un drum complet reabilitat

Consiliul Judeţean Braşov a semnat zilele trecute contractul cu firma constructoare, pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la DJ 132 Rupea – Jimbor, pe o lungime de peste 18 kilometri. Preşedintele CJ Braşov,... Citeste mai mult »
brasovul-va-avea-prefect-liberal

Braşovul va avea prefect liberal

Anunţul a fost făcut, aseară, de către şeful administraţiei judeţene şi preşedinte al PNL Brașov, Adrian Veștea. Decizia a fost luată în urma negocierilor din cadrul coaliției PNL-USR PLUS-UDMR. Deși actualul prefect,... Citeste mai mult »
adrian-vestea-este,-de-astazi,-noul-presedinte-al-uniunii-nationale-a-consiliilor-judetene-din-romania-(uncjr)

Adrian Veştea este, de astăzi, noul preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR)

În cadrul şedinţei Adunării Generale a UNCJR desfăşurate în sistem electronic, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a fost votat să conducă acest for administrativ naţional pentru un mandat de patru ani. „Consider că... Citeste mai mult »
borboly-csaba-preia-de-la-adrian-vestea-sefia-consiliului-de-dezvoltare-regionala-centru

Borboly Csaba preia de la Adrian Veştea șefia Consiliului de Dezvoltare Regională Centru

Noua componenţă a Consiliului de Dezvoltare Regională Centru (CDRC) a fost validată, în ultima şedinţă din acest an care s-a desfăşurat, online, miercuri. Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba,... Citeste mai mult »
investitii-de-19-milioane-de-lei-la-spitalul-clinic-de-obstetrica-ginecologie-brasov

Investiții de 19 milioane de lei la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Braşov

Suma provine de la Consiliul Județean Brașov și lucrările, care încep anul viitor, constau în reabilitarea şi recompartimentarea clădirii administrative, iar curtea va fi transformată printr-o amenajare peisagistică. În acest fel se... Citeste mai mult »
investitii-ample-pentru-dotarea-si-modernizarea-spitalului-clinic-judetean-de-urgenta-brasov

Investiții ample pentru dotarea și modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov

Consiliul Județean Brașov a alocat până acum peste 60 de milioane de lei din bugetul propriu pentru trei investiții la unitatea medicală. Acestea au vizat creșterea calității serviciilor oferite de spitalul brașovean,... Citeste mai mult »
modernizarea-drumului-care-leaga-judetele-brasov-si-covasna

Modernizarea drumului care leagă județele Brașov și Covasna

Pas important pentru modernizarea drumului interjudeţean care face legătura între Braşov şi Covasna. Vineri a fost predat amplasamentul către constructor. Proiectul este cu atât mai important cu cât şoseaua pleacă din Măieruş, traversează... Citeste mai mult »