diferenta de 101 milioane de lei intre venituri si cheltuieli bugetul judetului va fi completat din excedent

Diferență de 101 milioane de lei între venituri și cheltuieli, bugetul județului va fi completat din excedent

În 20 februarie, consilierii județeni se întrunesc în ședință ordinară pentru a dezbate 14 proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Cel mai important punct va fi dezbaterea și aprobarea bugetului... Citeste mai mult »
kozma monika propuneri de proiecte cargo la aeroport si dezvoltarea zonei metropolitane

Kozma Mónika, propuneri de proiecte: cargo la aeroport și dezvoltarea Zonei Metropolitane

În paralel cu coordonarea și dezvoltarea programelor de sprijin a fermierilor, procesatorilor și operatorilor din turism, directorul executiv al Fundației Pro Economica, Kozma Mónika propune două proiecte care ar putea revitaliza economia... Citeste mai mult »
deputatul usr lavinia cosma activitatea aeroportului stagneaza e nevoie de un nou manager

Deputatul USR Lavinia Cosma: Activitatea aeroportului stagnează. E nevoie de un nou manager!

Discutam într-o ediție trecută despre activitatea parlamentară a deputatului USR Lavinia Cosma și aminteam că vom continua dialogul nostru venind mai spre casă. În interviul pe care ni l-a acordat, deputatul Cosma... Citeste mai mult »
astazi au fost reluate zborurile catre antalya de la tg mures

Astăzi au fost reluate zborurile către Antalya de la Tg. Mureș

3 curse charter săptămânale către stațiunea turcească vor fi la dispoziția turiștilor începând de astăzi de pe Aeroportul ”Transilvania” Târgu-Mureș. Două curse aparțin unui operator turcesc, iar cealaltă este o cursă charter... Citeste mai mult »
deputatul-lavinia-cosma: „conteaza-sa-reusesti-sa-convingi-cat-mai-multi-parlamentari-ca-e-o-reala-nevoie-de-acea-initiativa”

Deputatul Lavinia Cosma: „Contează să reușești să convingi cât mai mulți parlamentari că e o reală nevoie de acea inițiativă”

Deputatul mureșean Lavinia Cosma (USR) a depus recent o inițiativă legislativă privind incriminarea traficului și consumului de etnobotanice, modificare care vine să completeze legislația în domeniu. Într-un interviu pe care ni l-a... Citeste mai mult »
ajutor de stat de peste un milion de euro pentru aeroportul transilvania

Ajutor de stat de peste un milion de euro pentru Aeroportul “Transilvania”

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 9 mai, cu prilejul unei şedinţe extraordinare, acordarea unui ajutor de stat de exploatare pentru R.A. “Aeroportul Transilvania Târgu-Mureș”, pe anul 2019, în cuantum minim de 4.800.000... Citeste mai mult »