azi dan masca povesteste povesti la final de saptamana in rest nimic nou sub soare

AZI. Dan Mașca povestește povești la final de săptămână! În rest, nimic nou sub soare

Dacă tot vine weekendul, să ne mai și destindem puțin. Se pare că vom avea parte de „povești povestite” de omul de afaceri Dan Mașca, președintele POL Tîrgu Mureș, care va participa... Citeste mai mult »
zau de campie taramul bujorului de stepa

Zau de Câmpie – Tărâmul bujorului de stepă

  Invitație la relaxare și răsfăț. În câteva minute descoperi, pentru ca apoi să știi unde merită să-ți planifici o ieșire. În natură. La Zau de Câmpie, în județul Mureș, România. Aceasta... Citeste mai mult »
nicu mihoc despre viata si teatru

Nicu Mihoc. Despre viață și teatru

Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Nicu Mihoc. Despre viață și teatru Credit autor: Agenda de Mureș. Citeste mai mult »
consultare publica pentru restaurarea cetatii sighisoarei

Consultare publică pentru restaurarea Cetății Sighișoarei

Administrația locală de la Sighișoara anunță pentru joi 21 martie organizarea unei consultări publice pe tema fortificațiilor Sighișoarei. Potrivit comunicatului oficial, evenimentul este organizat în parteneriat de Institutul Național al Patrimoniului, Municipiul Sighișoara... Citeste mai mult »
invitatie la teatru teatru 74

Invitație la Teatru. Teatru 74.

În 22 și 23 martie, Teatru 74 găzduiește producțiile J’amais Vu din București: „Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa!” de Sever Bârzan și „Procesul lui David M. Gólan” de Matei... Citeste mai mult »