Cultură

Invitație la Teatru. Teatru 74.

În 22 și 23 martie, Teatru 74 găzduiește producțiile J’amais Vu din București: „Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa!” de Sever Bârzan și „Procesul lui David M. Gólan” de Matei Lucaci-Grunberg. Prețul unui bilet la un spectacol este 25 de lei. Organizatorii anunță că, dacă achiziționați câte un bilet la ambele spectacole, prețul va fi 30 de lei în total.

 

Vineri, 22 martie, ora 19:00

Cui i-e frică de Mitică sau Atenție, se taie apa!

 

text: Sever Bârzan
regie: Matei Lucaci-Grunberg

cu: Ștefan Huluba, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Kostas Mincu, Reka Szasz, Cristina Danu, Sever Bârzan

O şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari se transformă pe neaşteptate în prilej de dezbatere în momentul în care pe ordinea de zi apare problema realegerii preşedintelui de bloc. Mitică Vasilescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari vreme de 15 ani, consideră în primă fază că procesul „electoral” este doar o formalitate care trebuie îndeplinită, fiind de altfel sigur că va fi reales în funcţie, însă revolta locatarilor faţă de felul în care procedează el, duce la o neaşteptată întorsătură de situaţie în care 3 dintre locatari îşi anunţă candidatura: un tânăr antreprenor în domeniul IT, o profesoară de limba română şi o angajată a unui salon de înfrumuseţare.
Alianţe, trădări, oportunităţi şi sabotaj, conspiraţii şi intrigi, totul în această comedie ce îmbracă forma unei „tragedii domestice de excepţie”.

Spectacolul este urmat de întalnirea și dialogul cu actorii, regizorul și dramaturgul.Bilete: la Agentia de Bilete a Palatului Culturii

producția: J’amais Vu & Teatrul LUNI de la Green Hours

 

Sâmbătă, 3 martie, ora 19:00
Procesul lui David M. Gólan

text: Matei Lucaci-Grunberg
regie: Matei Lucaci-Grunberg

cu: Ștefan Huluba, Tavi Costin, Iulian Sfircea, Andrei Cătălin, Sever Andrei, Mădălina Craiu, Reka Szasz, Kostas Mincu

”Procesul lui David M. Gólan” urmărește povestea unui tânăr care vandalizează din greșeală statuia lui Mihai Viteazul din Piața Universității. Pe parcursul procesului aflăm că intenția inculpatului nu a existat, însă daunele produse există și rămân. Deznodământul procesului este la latitudinea publicului, el având puterea de a decide între trei variante de final.

Spectacolul este urmat de întalnirea și dialogul cu actorii, regizorul și dramaturgul.

Bilete: la Agentia de Bilete a Palatului Culturii
producția: J’amais Vu 

 

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Palatului Culturii sau cu cel puțin 15 minute înainte de spectacol (în limita locurilor disponibile).


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Invitație la Teatru. Teatru 74.

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button