tot-mai-multi-mureseni-aleg-vacanta-in-strainatate

Tot mai mulți mureșeni aleg vacanța în străinătate

Dacă pandemia i-a ținut în țară pe cei care au plecat în concediu, odată cu reluarea curselor aeriene, agențiile de turism și-au intrat în ritm normal. Pentru mureșeni, cele mai căutate destinații... Citeste mai mult »
transair-agency,-sediu-nou-adaptat-cerintelor-actuale

Transair Agency, sediu nou adaptat cerințelor actuale

Transair Agency, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite agenții de turism din județul Mureș, și-a mutat activitatea într-un nou sediu modern și spațios, capabil să ofere iubitorilor de vacanțe și călătorii... Citeste mai mult »
agentiile-loteriei-romane-puteau-fi-deschise-mult-mai-devreme,-si-evitate-mari-pierderi-financiare

Agențiile Loteriei române puteau fi deschise mult mai devreme, și evitate mari pierderi financiare

Acuzele aparțin președintelui executiv al Sindicatului liber ”Loto”, Călin Cociș, care argumentează că mereu fluxul din agenții a fost mic, și majoritatea lor au intrarea la stradă. Cociș susține că în ultimele... Citeste mai mult »
agentiile-loto-raman-inchise-pana-la-o-noua-decizie-a-autoritatilor

Agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor

Activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, ca urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a... Citeste mai mult »
atentie la ofertele agentiilor de turism

Atenție la ofertele agențiilor de turism!

Se apropie perioada vacanţei de iarnă, iar comisarii de la Protecţia Consumatorilor ne atenţionează să verificăm veridicitatea ofertelor turistice. Avertismentul vine după ce au fost semnalate mai multe cazuri în care pensiunile... Citeste mai mult »