weekend-aglomerat-in-destinatiile-turistice-cunoscute-din-maramures

Weekend aglomerat în destinaţiile turistice cunoscute din Maramureş

Este un weekend aglomerat în destinaţiile turistice cunoscute din Maramureş, cu precădere Valea Vaserului şi Complexul Turistic Borşa. Pietrosul Rodnei, cu obiectivele naturale Cascada Cailor, Lacul Ştiol, potecile uşor accesibile pe crestele... Citeste mai mult »
aglomeratie-pe-litoral:-turistii-au-uitat-de-pandemie-si-de-reguli!

AGLOMERAȚIE pe litoral: turiștii au uitat de pandemie și de reguli!

A fost un final de săptămână plin pe litoral. Peste 80.000 de turiști s-au distrat la malul Mării Negre, mulți fără să mai respecte vreo regulă impusă de pandemie. Stau dovadă amenzile... Citeste mai mult »
cel-mai-aglomerat-weekend-din-aceasta-vara-de-pe-litoralul-romanesc

Cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoralul românesc

A fost cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoralul românesc. Vremea frumoasă și temperatura plăcută a apei mării i-au făcut pe mulți să își petreacă aceste zile la malul... Citeste mai mult »
atentie-la-regulile-de-distantare-si-protectie-la-plaja.-aglomeratie-pe-litoral!

ATENȚIE la regulile de distanțare și protecție la plajă. Aglomerație pe Litoral!

Plaje ticsite de turişti în acest sfârşit de săptămână pe litoralul Mării Negre. În apă sau la şezlonguri, cei mai mulţi dintre turişti au uitat de regulile de protecţie împotriva COVID-19. Mai... Citeste mai mult »
minivacanta-de-rusalii-se-incheie-cu-aglomeratie-pe-drumurile-de-intoarcere-de-la-mare-sau-de-la-munte

Minivacanţa de Rusalii se încheie cu aglomeraţie pe drumurile de întoarcere de la mare sau de la munte

Sunt valori cresute de trafic pe Valea Prahovei şi se aşteaptă ca şi pe autostrada A2 să apară coloane de autoturisme, mai ales că sunt şi două porţiuni cu restricţii din cauza... Citeste mai mult »
aglomeratie-mare-la-punctele-de-trecere-a-frontierei-cu-ungaria

Aglomerație mare la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria

Peste 42.000 de persoane, cetățeni români și străini, au trecut ieri prin punctele de trecere de frontieră din toată țara. Dinte aceștia, aproximativ 24 de mii de oameni și 12 mii de... Citeste mai mult »
atentie!-aglomeratie-pe-ambele-sensuri-la-vama-nadlac!

ATENȚIE! Aglomerație pe ambele sensuri la vama Nădlac!

Sute de oameni așteaptă fie să iasă din țară, fie la intrare, să fie preluați de autorități și transportați în localitățile de domiciliu. În sprijinul celor care pleacă zilele acestea spre vestul... Citeste mai mult »
sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de combatere a infectiei cu coronavirus in mures

Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de combatere a infecției cu coronavirus, în Mureș

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, până în prezent, au fost înregistrate 6 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În cursul zilei de ieri, Direcția de Sănătate... Citeste mai mult »
aglomeratie la ghiseele primariei brasov

Aglomerație la ghișeele primăriei Brașov

Printre tradițiile urbane ale începutului de an se numără și cozile de la direcțiile fiscale, pentru plata impozitelor locale. La Brașov, cetățenii care plătesc integral impozitele beneficiază de o reducere de 5%.... Citeste mai mult »
muresenii intorsi din strainatate au aglomerat programul la pasapoarte

Mureșenii întorși din străinătate au aglomerat programul la pașapoarte

Angajații de la Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea și Evidenţa Paşapoartelor Simple Mureş au lucrat, începând cu 21 decembrie, la foc continuu, inclusiv sâmbăta și duminica, în 28 și 29 decembrie, precum... Citeste mai mult »