in-plin-sezon-estival-se-schimba-regulile-de-calatorie-in-unele-state-europene,-in-raport-cu-evolutia-numarului-de-cazuri-cu-mutatia-delta

În plin sezon estival se schimbă regulile de călătorie în unele state europene, în raport cu evoluţia numărului de cazuri cu mutaţia Delta

Iar certificatul de vaccinare devine un avantaj în multe ţări. De exemplu, cei care vor să mergă în Germania, unde de ieri s-au înăsprit condiţiile de intrare, trebuie să trebuie să facă... Citeste mai mult »
152-de-cazuri-noi-covid-19-in-ultimele-24-de-ore

152 de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, azi, 152 de cazuri noi de COVID-19 și cinci decese anterioare ultimelor 24 de ore. Potrivit GCS, este vorba despre trei bărbaţi şi două femei care... Citeste mai mult »
de-azi,-noi-masuri-de-relaxare

De azi, noi măsuri de relaxare

Potrivit hotărârii de Guvern, în localităţile cu rata de infectare mai mică de 2 la mie se pot organiza spectacole cu 75 de mii de persoane, evenimente private cu 400 de participanţi... Citeste mai mult »
156-cazuri-noi-de-persoane-infectate-cu-sars-cov-2

156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2

În ultimele 24 de ore au fost raportate 156 de cazuri noi, din circa 31 de mii de teste efectuate. S-au înregistrat și 3 decese asociate noului coronavirus. În unitățile sanitare de... Citeste mai mult »
de-duminica,-platforma-de-programare-pentru-vaccinarea-anti-covid-19-va-permite-si-inscrierea-copiiilor-care-au-intre-12-si-17-ani

De duminică, platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID-19 va permite şi înscrierea copiiilor care au între 12 şi 17 ani

De mâine, pe platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID-19 se vor putea înscrie şi copiii care au între 12 şi 17 ani care optează pentru imunizarea cu serul produs de compania Moderna,... Citeste mai mult »
numarul-cazurilor-noi-de-covid-19-se-mentine-la-un-nivel-cu-50-la-suta-mai-mare-fata-de-saptamana-trecuta

Numărul cazurilor noi de COVID-19 se menţine la un nivel cu 50 la sută mai mare faţă de săptămâna trecută

Ieri au fost raportate 153, rezultate din peste 28 de mii de teste. Creşte şi numărul pacienţilor internaţi în spitale – acum sunt 410, dintre care 49 la Terapie Intensivă. În ceea... Citeste mai mult »
153-cazuri-noi-de-covid,-in-ultimele-24-de-ore.-situatia-din-fiecare-judet

153 cazuri noi de COVID, în ultimele 24 de ore. Situaţia din fiecare judeţ

Un singur deces raportat The post 153 cazuri noi de COVID, în ultimele 24 de ore. Situaţia din fiecare judeţ appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este preluata. Sursa articolului:... Citeste mai mult »
autoritatile-subliniaza-ca-exista-un-risc-mare-de-infectare-cu-noul-coronavirus-pentru-cei-care-pleaca-in-vacanta-in-afara-tarii

Autorităţile subliniază că există un risc mare de infectare cu noul coronavirus pentru cei care pleacă în vacanţă în afara ţării

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a declarat, ieri, la Radio România Actualităţi, că valul 4 al pandemiei va ajunge şi la noi, cel mai probabil în septembrie, iar cele... Citeste mai mult »
170-de-cazuri-noi-si-un-deces-asociat-covid

170 de cazuri noi și un deces asociat COVID

170 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost raportate în ultimele 24 de ore din peste 27 de mii de teste efectuate. S-a înregistrat și un deces la o pacientă... Citeste mai mult »
a-doua-doza-din-vaccinul-astrazeneca-nu-determina-o-crestere-a-riscului-de-cheaguri-sangvine-–-studiu

A doua doză din vaccinul AstraZeneca nu determină o creștere a riscului de cheaguri sangvine – studiu

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania AstraZeneca nu a determinat o creştere a incidenţei cazurilor rare de cheaguri sangvine cu număr scăzut de trombocite la persoanele inoculate cu cea de-a doua doză a... Citeste mai mult »