un deputat psd vrea laptop uri si tablete pentru elevi

Un deputat PSD vrea laptop-uri și tablete pentru elevi

Roxana Mînzatu, deputat PSD, a depus astăzi, o propunere legislativă pentru completarea Legii Educației, astfel încât elevilor din categoriile dezavantajate și profesorilor să le fie asigurate laptopuri și tablete pentru a putea... Citeste mai mult »
surse deputatul doru opriscan se intoarce in pnl alde mures in deriva

SURSE: Deputatul Doru Oprişcan se întoarce în PNL. ALDE Mureş în derivă?

Surse bine poziţionate din PNL ne-au informat că unul dintre parlamentarii ALDE care vor trece zilele următoare în PNL este deputatul mureşean Doru Oprişcan. Acesta a părăsit barca liberală în 2018, alăturându-se... Citeste mai mult »
deputatii au respins astazi in sesiunea speciala legea amnistiei si gratierii

Deputaţii au respins astăzi, în sesiunea specială, legea amnistiei şi graţierii

Aceasta prevedea scutirea totală de pedepsele cu închisoarea mai mici de cinci ani. Hotărârea este definitivă, întrucât Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz. Dezbaterile pentru celelalte acte normative pentru care... Citeste mai mult »
deputatul-lavinia-cosma: „conteaza-sa-reusesti-sa-convingi-cat-mai-multi-parlamentari-ca-e-o-reala-nevoie-de-acea-initiativa”

Deputatul Lavinia Cosma: „Contează să reușești să convingi cât mai mulți parlamentari că e o reală nevoie de acea inițiativă”

Deputatul mureșean Lavinia Cosma (USR) a depus recent o inițiativă legislativă privind incriminarea traficului și consumului de etnobotanice, modificare care vine să completeze legislația în domeniu. Într-un interviu pe care ni l-a... Citeste mai mult »