hocheistii-din-gheorgheni-au-0-2-cu-ferencvaros

Hocheiștii din Gheorgheni au 0-2 cu Ferencváros

Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, conform regulii „cel mai bun din șapte partide”. Primele două meciuri, cele de... Citeste mai mult »
gheorgheni-a-pierdut-primul-meci-al-finalei-de-hochei

Gheorgheni a pierdut primul meci al finalei de hochei

   Finala campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se joacă între Hockey Klub Gheorgheni și FTC-Telekom Ferencváros Budapest, pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. Primele două meciuri sunt... Citeste mai mult »
corona-a-egalat-gheorgheniul,-3-3-in-erste-liga

Corona a egalat Gheorgheniul, 3-3 în Erste Liga

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar marți, 14 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc meciul... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga-de-hochei,-dupa-5-meciuri

Semifinalele Erste Liga de hochei, după 5 meciuri

    Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 10 martie, a avut loc partida a patra dintre... Citeste mai mult »
semifinalele-erste-liga:-2-2…-peste-tot

Semifinalele Erste Liga: 2-2… peste tot

Semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga se joacă după regula „cel mai bun din șapte întâlniri”. Vineri, 10 martie, la patinoarul „Olimpic” din Brașov, a avut loc partida a... Citeste mai mult »
gheorgheni-conduce-pe-corona-in-erste-liga

Gheorgheni conduce pe Corona în Erste Liga

Joi, 9 martie, au avut loc partidele trei și respectiv patru din semifinalele campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga: Corona Brașov Wolves – Hockey Klub Gheorgheni 2-4 (FOTO, scor general... Citeste mai mult »
gheorgheniul-si-brasovul,-adversare-in-semifinalele-erste-liga

Gheorgheniul și Brașovul, adversare în semifinalele Erste Liga

Ferencvaros Budapesta este ultima echipă calificată în careul de ași al Erste Liga la hochei pe gheață. Ferencvaros s-a impus, luni seara, pe teren propriu, cu 2-1, după prelungiri, în fața formației... Citeste mai mult »
hocheistii-din-gheorgheni,-in-semifinalele-erste-liga

Hocheiștii din Gheorgheni, în semifinalele Erste Liga

„Sferturile” campionatului româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”, iar vineri, 24 februarie, au avut loc două jocuri cu numărul patru: Sport... Citeste mai mult »
csikszereda-a-invins-la-brasov,-in-erste-liga

Csíkszereda a învins la Brașov, în Erste Liga

Campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, a ajuns în faza „sferturilor”, care se dispută pe principiul „cel mai bun din șapte întâlniri”. La acest nivel s-au calificat toate cele trei... Citeste mai mult »
hochei:-csikszereda-a-invins-pe-dunaujvarosi

Hochei: Csíkszereda a învins pe Dunaújvárosi

Marți, 31 ianuarie, în campionatul româno-maghiar de hochei pe gheață, Erste Liga, a avut loc meciul de la patinoarul „Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc, unde Sport Club Csíkszereda a învins pe Dunaújvárosi... Citeste mai mult »