deputatul-usr-lavinia-cosma:-“trebuie-sa-fim-solidari,-sa-gasim-solutii,-astfel-incat-sa-depasim-aceasta-perioada-critica”

Deputatul USR Lavinia Cosma: “Trebuie să fim solidari, să găsim soluții, astfel încât să depășim această perioadă critică”

Ce sfaturi are pentru această perioadă și cum va arăta viața noastră după pandemia de coronavirus am aflat de la deputatul USR de Mureș, Lavinia Cosma. De asemenea, aceasta a comentat, pentru... Citeste mai mult »
p lavinia cosma deputat de mures miza motiunii de cenzura sa nu fie alegeri in 2 tururi

(P) Lavinia Cosma, deputat de Mureș: MIZA moțiunii de cenzură: SĂ NU FIE ALEGERI ÎN 2 TURURI.

  PSD se luptă să-și păstreze baronii locali. Nu vrea alegeri în 2 tururi. UDMR se luptă, pe viață și pe moarte, pentru Primăria Târgu Mureș. Nu vrea alegeri în 2 tururi.... Citeste mai mult »
p deputat lavinia cosma de vorba cu cetatenii fii informat

(P) Deputat Lavinia Cosma: De vorbă cu cetățenii. Fii informat!

Județul Mureș și municipiul Tîrgu Mureș înseamnă pentru noi acasă. Acest lucru presupune rezolvarea problemelor comunității noastre. Îmi doresc ca pe această cale să vin în sprijinul cetățenilor, să găsim soluții, împreună,... Citeste mai mult »
ultima ora a fost desemnat candidatul la primarie din partea usr mures

ULTIMA ORĂ. A fost desemnat candidatul la primărie din partea USR Mureș!

În urmă cu puțin timp s-a încheiat competiția internă din partidul USR Mureș. Cei doi candidați Adrian Nemeth și Lavinia Cosma s-au duelat pentru desemnarea candidatului la primăria Tîrgu Mureș. După o... Citeste mai mult »
adrian nemeth candidatul usr la primaria tirgu mures

Adrian Nemeth – candidatul USR la Primăria Tîrgu-Mureș

Competiția internă din USR Tîrgu-Mureș s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Scorul a fost unul strâns, iar câștigătorul competiției a fost declarat Adrian Nemeth.   Surse din interiorul USR Tîrgu-Mureș au... Citeste mai mult »
ires marius pascan vs soos zoltan confruntare decisiva pentru primaria tirgu mures

IRES: Marius Pașcan vs. Soos Zoltan – confruntare decisivă pentru primăria Tîrgu-Mureș

Unul din sondajele realizate prin telefon în luna decembrie pe raza municipiului Tîrgu-Mureș de IRES a fost făcut public. Cercetarea sociologică scoate la iveală cifre cel puțin surprinzătoare pe mai multe capitole... Citeste mai mult »
useristii voteaza marti ii anuntam noi pe cei care nu stiu

Useriștii votează marți. Îi anunțăm noi pe cei care nu știu…

Adunarea Generală a USR Tîrgu-Mureș a fost convocată pentru zia de marți, săptămâna viitoare. Cei care se vor prezenta la ședință vor fi puși să aleagă între Adrian Nemeth și Lavinia Cosma,... Citeste mai mult »
manevre suspecte inaintea desemnarii candidatului la primaria tirgu mures in usr scaled

Manevre suspecte înaintea desemnării candidatului la Primăria Tîrgu-Mureș în USR

Desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș a intrat într-o nouă fază în USR Mureș. Câteva persoane din Atintiș ar putea decide candidatul. Asta după ce în decembrie 2019 cei... Citeste mai mult »
exclusivitate demisie surpriza in usr mures

Exclusivitate: Demisie surpriză în USR Mureș

Demisie de răsunet în USR Mureș! Surse demne de încredere din interiorul Uniunii Salvați România, filiala Mureș au confirmat în urmă cu puțin timp pentru Agenda de Mureș că unul din cei... Citeste mai mult »
proiect de lege adoptat etnobotanicele incriminate

Proiect de lege adoptat! “Etnobotanicele”, incriminate

Un pas important a fost făcut prin votul în unanimitate dat în Camera Deputaților, pentru incriminarea “etnobotanicelor”. Ele se numesc substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Avem o mare problemă în... Citeste mai mult »