muzica si jocul ne pot ajuta sa ne simtim mai bine

Muzica și jocul ne pot ajuta să ne simțim mai bine

În județul Mureș coronavirusul a dus la închiderea mai multor săli de spectacole precum și anularea unor piese de teatru sau a unor evenimente artistice, cel puțin până la data de 31... Citeste mai mult »
muzica clasica la gradina zoologica din targu mures

Muzică clasică la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

Muzica lui Mozart, Beethoven sau Brahms s-a auzit astăzi la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. A fost vorba despre un proiect demarat de primăria locală, de susţinere a unor concerte de muzică... Citeste mai mult »
simfest 2019 pe ultima suta de metri

SIMFEST 2019, pe ultima sută de metri

SIMFEST – Festivalul Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, aflat la a XVI-a ediție, transformă orașul și în acest an într-un centru european al massmedia electronice, iar Cetatea medievală într-o cetate a... Citeste mai mult »
programul complet al festivalului szfera 3 zile de concerte poezie conferinte si ateliere

Programul complet al Festivalului Szféra – 3 zile de concerte, poezie, conferințe și ateliere

Între 23 și 25 august, Festivalul Szféra va umple din nou cu viață curtea fostei școli nr. 4 din Târgu Mureș (Str. Horea nr. 19). Concerte de ținut minte, poezie de inspirație... Citeste mai mult »
fotogalerie experienta awake 2019 la final

FOTOGALERIE. Experiența AWAKE 2019, la final

AWAKE, festivalul boutique din inima Ardealului, a ajuns la final. AWAKE3 s-a desfășurat anul acesta pe parcursul a patru zile, între 15 și 18 august, pe același spectaculos domeniu Teleki din Gornesti,... Citeste mai mult »
show ul armin untold deschis alaturi de orchestra operei din cluj napoca cu imnul national al romaniei

Show-ul Armin UNTOLD, deschis alături de Orchestra Operei din Cluj-Napoca, cu Imnul național al României

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai festivalului UNTOLD, Armin van Buuren a avut aseară un show exclusiv, realizat special pentru ediția aniversară din acest an. Artistul și-a deschis show-ul cu orchestra... Citeste mai mult »
modulus quartet din marea britanie va ilumina prin muzica publicul din targu mures

Modulus Quartet din Marea Britanie va ilumina prin muzică publicul din Târgu Mureș

Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Teatrul 3G și Asociația Neumarkt Events vă invită la un concert eveniment cu intrare liberă vineri, 9 august, de la ora... Citeste mai mult »
awake for good un exemplu de sustenabilitate

AWAKE For Good, un exemplu de sustenabilitate

La AWAKE sunteți încurajați să explorați dincolo de viața dumneavoastră de zi cu zi și de rutină. AWAKE este un spațiu și un timp de creație, învățare, schimb de idei, inspirație și... Citeste mai mult »
sistem de plata check in si acces in festival la untold 2019

Sistem de plată, check-in și acces în festival la UNTOLD 2019

Ne mai despart doar câteva zile de ediția aniversară a unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD! Organizatorii le recomandă posesorilor de bilete să aleagă opțiunea de Check In și... Citeste mai mult »
bilete la untold abonamentele pentru cele 4 zile la mega festivalul untold s au epuizat

Bilete la UNTOLD: abonamentele pentru cele 4 zile la mega-festivalul Untold s-au epuizat

Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în august la Cluj sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de 1 zi. Odată cu epuizarea abonamentelor General Access,... Citeste mai mult »