dr.-alexandru-lupsa,-fundatia-transilvana-alpha:-„das-si-executivul-primariei-vor-deveni-in-curand-“groparii”-asistentei-sociale-in-targu-mures”

Dr. Alexandru Lupșa, Fundația transilvană ALPHA: „DAS și Executivul Primăriei vor deveni în curând “groparii” asistenței sociale în Târgu-Mureș”

Deși printr-un comunicat de presă dat publicității luni, reprezentanții Primăriei Tîrgu-Mureș dădeau asigurări că Centrul de Zi Perseverența al Fundației Transilvană ALPHA va primi suportul promis pentru a nu se închide, joi... Citeste mai mult »
specialistii-de-la-apele-romane-avertizeaza-asupra-grosimii-ghetii

Specialiștii de la Apele Române avertizează asupra grosimii gheții

Administratorii cursurilor de apă sunt tot mai îngrijorați de prezența pe gheață a copiilor și a adulților care patinează sau chiar urcă pe gheață cu ATV-uri, biciclete sau motociclete. Purtătorul de cuvânt... Citeste mai mult »
debitele-raurilor-care-strabat-judetul-mures-sunt-la-jumatate-fata-de-normal

Debitele râurilor care străbat județul Mureș sunt la jumătate față de normal

Lipsa precipitațiilor din ultima perioadă a dus la o scădere continuă a debitelor, care se situează acum între 30 și 50% față de debitele medii multianuale pentru această perioadă. Purtătorul de cuvânt... Citeste mai mult »
atentie!-trafic-ingreunat-si-risc-de-furt-in-zilele-care-urmeaza

Atenție! Trafic îngreunat și risc de furt în zilele care urmează

Minivacanța prilejuită de sărbătoarea „Unirii Principatelor Române” îi duce pe mulți români în mici sejururi în diferite stațiuni, îngreunând traficul într-o perioadă în care condițiile de drum pot fi nefavorabile și crescând... Citeste mai mult »
atentie,-soferi!-radarele-politiei-mures,-scoase-pe-drumurile-din-judet!

ATENȚIE, șoferi! Radarele Poliției Mureș, scoase pe drumurile din județ!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis joi, 23 ianuarie, următorul comunicat de presă: ”Poliţiştii sunt la datorie şi acţionează pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării... Citeste mai mult »
organizatiile-membre-ale-consiliului-minoritatilor-nationale-cer-demisia-primarului-din-targu-mures

Organizaţiile membre ale Consiliului Minorităţilor Naţionale cer demisia primarului din Târgu Mureş

Acestea condamnă, într-o declaraţie comună, afirmaţiile primarului Dorin Florea despre romi şi familiile care îşi doresc copii, pe care le consideră rasiste. În declarația comună, asumată de organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale... Citeste mai mult »
programul-„salvator-din-pasiune”-continua-si-in-judetul-harghita

Programul „Salvator din pasiune” continua și în județul Harghita

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita continuă programul de voluntariat „Salvator din pasiune”, cu o nouă sesiune de recrutare, în perioada 27 ianuarie – 27 februarie. Proiectul, început în... Citeste mai mult »
zeci-de-copii,-depistati-la-cersit-in-targu-mures

Zeci de copii, depistați la cerșit în Târgu Mureș

70 de copii au fost găsiți în ultimele 5 luni de polițiștii locali pe străzi la cerșit, fie la intrarea în marile magazine, fie la biserici sau în zonele aglomerate. Copiii au... Citeste mai mult »
se-asteapta-rezultatele-anchetei-de-la-biblioteca-nationala

Se așteaptă rezultatele anchetei de la Biblioteca Națională

Ministerul Culturii ar urma să anunţe astăzi concluziile controlului efectuat de Corpul de Control al ministrului la Biblioteca Naţională a României. Controlul a avut loc după ce, la începutul acestei luni, deputatul... Citeste mai mult »
atentie!-semafor-cu-buton-la-trecerea-de-pietoni-din-fata-serviciului-de-evidenta-a-populatiei

Atenție! Semafor cu buton la trecerea de pietoni din fața Serviciului de Evidență a Populației

Un semafor cu buton pentru pietoni a fost amplasat la trecerea pentru pietoni, pe strada Călăraşilor, în fața Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Târgu Mureș. Astfel, pietonii care vor să... Citeste mai mult »