inmatricularile-noi-de-vehicule-rutiere-destinate-transportului-pasagerilor-au-crescut-cu-32,8%-in-al-doilea-trimestru

Înmatriculările noi de vehicule rutiere destinate transportului pasagerilor au crescut cu 32,8% în al doilea trimestru

 Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 32,8% în al doilea trimestru, faţă de aceeaşi perioadă din 2020, arată datele publicate, azi, de Institutul Naţional de Statistică.... Citeste mai mult »
politistii-avertizeaza-cu-privire-la-o-noua-metoda-de-inselaciune,-aparuta-in-ultima-perioada-dupa-modelul-„accidentul”

Poliţiştii avertizează cu privire la o nouă metodă de înşelăciune, apărută în ultima perioadă după modelul „Accidentul”

În noua variantă – denumită metoda „COVID” – oamenilor li se solicită telefonic diferite sume de bani, în urma unei aşa-zise depistări pozitive cu coronavirus şi internare în spital a unui membru... Citeste mai mult »
romanii-sunt-foarte-interesati-sa-foloseasca-noua-varianta-a-sistemului-informatic-de-monitorizare-a-transporturilor-de-lemn

Românii sunt foarte interesaţi să folosească noua variantă a sistemului informatic de monitorizare a transporturilor de lemn

În primele 6 luni ale anului, pe aplicaţiile puse la dispoziţia populaţiei, au fost înregistrate aproape 860 de mii de interogări privind legalitatea unor transporturi, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna: Noul... Citeste mai mult »
barbat-de-74-de-ani-prins-conducand-fara-permis!

Bărbat de 74 de ani prins conducând fără permis!

Poliţiştii rutieri din Reghin au oprit în trafic luni, 2 august, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 74 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin comuna Ibăneşti.... Citeste mai mult »
ordin-de-protectie-incalcat-de-un-barbat-din-tarnaveni

Ordin de protecție încălcat de un bărbat din Târnăveni

Poliţiştii din Târnăveni au fost sesizaţi, în data de 28 iulie, de către o femeie cu privire la faptul că soţul său, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiu,... Citeste mai mult »
un-urs-mort,-gasit-la-limita-dintre-judetele-suceava-si-harghita

Un urs mort, găsit la limita dintre judeţele Suceava şi Harghita

Un urs mort a fost găsit pe un fond forestier la limita dintre judeţele Suceava şi Harghita. La faţa locului a fost trimisă o echipă complexă de la IPJ Harghita. A fost... Citeste mai mult »
incendiu-de-vegetatie-in-zona-autostrazii-a3,-in-mures

Incendiu de vegetație în zona Autostrăzii A3, în Mureș

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au fost solicitați să intervină marți, 3 august, la un incendiu de vegetație uscată în localitatea Gheja, lângă kilometrul 33 al Autostrăzii A3. ”Incendiul... Citeste mai mult »
mures:-gratuitate-pentru-cei-care-intra-in-complexul-”weekend”-doar-pentru-sport

Mureș: Gratuitate pentru cei care intră în Complexul ”Weekend” doar pentru sport

Consiliul Local Tg. Mureș a votat, în urmă cu câteva zile, proiectul de hotărâre care permite accesul gratuit al persoanelor care intră în Complexul de Agrement și Sport Mureșul doar pentru sport,... Citeste mai mult »
prefectura-harghita-cere-guvernului-despagubiri-de-aproape-4-milioane-de-lei

Prefectura Harghita cere Guvernului despăgubiri de aproape 4 milioane de lei

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat evaluarea pagubelor produse de inundații în perioada 1-20 iulie, la care se adaugă și pagubele produse în comuna Siculeni în data de 22 iunie.... Citeste mai mult »
concurs-sportiv-si-cautare-de-comori-pentru-persoanele-cu-dizabilitati-fizice-din-brasov

Concurs sportiv și căutare de comori pentru persoanele cu dizabilități fizice din Brașov

Este vorba despre proiectul „No Barriers”, lansat de Asociația Sf. Haralambie din Brașov, prin care se dorește implicarea voluntarilor români și străini în proiecte de susținere și promovare a persoanelor cu dizabilități.... Citeste mai mult »