skiharghita-este-prima-regiune-din-romania-care-include-sase-partii-de-schi

SkiHarghita este prima regiune din România care include șase pârtii de schi

Azi a avut loc o conferință de presă, la Băile Homorod, cu scopul de a prezenta o inițiativă unică la nivelul județului rezultată din asocierea a șase pârtii de schi: 2 din... Citeste mai mult »
se-deschid-partiile-din-partea-inferioara-a-masivului-postavarul

Se deschid pârtiile din partea inferioară a Masivului Postăvarul

Pârtiile de schi din zona inferioară a Masivului Postăvaru se deschid din acest weekend, reducându-se astfel semnificativ presiunea care exista pe domeniul schiabil deja deschis din Poiana Braşov. Asta pentru că schiorii,... Citeste mai mult »
politistii-mureseni-au-retinut-doi-barbati-urmariti-international-pentru-infractiuni-contra-patrimoniului

Polițiștii mureșeni au reținut doi bărbați urmăriți internațional pentru infracțiuni contra patrimoniului

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat doi bărbați, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare, de către autoritățile din Germania, pentru savârşirea de infracțiuni contra patrimoniului.... Citeste mai mult »
lucrarile-la-balizajul-aeroportului-brasov-vor-fi-gata-in-martie

Lucrările la balizajul Aeroportului Brașov vor fi gata în martie

Lucrările de execuție a balizajului pentru viitorul aeroport de la Brașov au fost realizate în proporție de 90%, termenul de finalizare pentru această etapă fiind sfârșitul lunii martie. Mai sunt necesare însă... Citeste mai mult »
cum-vad-romanii-anul-2021?-sperante-si-predictii

Cum văd românii anul 2021? Speranțe și predicții

Institutul Român pentru evaluare și strategie (IRES) a realizat un studiu în care tema principal a fost speranțele și predicțiile românilor pentru anul 2021. Studiul a fost realizat pe un eșantion de... Citeste mai mult »
soferi-si-navetisti,-depistati-fara-masti-de-protectie-de-politistii-locali-si-comisarii-crpc-brasov

Şoferi şi navetişti, depistaţi fără măşti de protecţie de poliţiştii locali şi comisarii CRPC Brașov

Câteva zeci de amenzi au fost date, azi, după controalele unor echipe mixte ale Poliţiei Locale Braşov şi Protecţiei Consumatorilor, care au vizat modul în care un transportator de persoane din judeţul... Citeste mai mult »
sindicalistii-din-sanatate-nu-renunta-la-proteste

Sindicaliștii din Sănătate nu renunță la proteste

Federația „Solidaritatea Sanitară” organizează astăzi (de la ora 14,00) un protest în Piața Victoriei din Capitală dar și pichetarea prefecturilor din mai multe orașe din țară. La Târgu Mureș pichetarea va avea... Citeste mai mult »
produse-livrate-la-domiciliu-de-producatori-din-zona-tarnavelor

Produse livrate la domiciliu de producători din zona Târnavelor

Mai mulți producători mici din zona dealurilor Târnavelor au înființat o nouă cooperativă pentru a-și putea comercializa mai bine produsele prin intermediul proiectului „Bucate din vecinătate” Proiectul a fost finanțat din fonduri... Citeste mai mult »
cartel-alfa-picheteaza-maine-prefectura-mures

Cartel Alfa pichetează mâine Prefectura Mureș

CNS Cartel ALFA a declanșat astăzi acțiuni de protest în întreaga țară până în data de 28 februarie ca urmare a măsurilor anunțate de actualul guvern privind înghețarea anumitor drepturi salariale. Sindicaliștii... Citeste mai mult »
emiterea-rovinietelor-va-fi-intrerupta-timp-de-sase-ore

Emiterea rovinietelor va fi întreruptă timp de șase ore

Emiterea rovinietelor și apoi peajelor va fi întreruptă în această noapte de la ora 00:05 până mâine dimineață la ora 6:00 pentru lucrări la sistemul informatic al companiei de drumuri. Conducătorii auto... Citeste mai mult »