autoritatile-covasnene-solicita-cetatenilor-sa-limiteze-consumul-de-apa-la-strictul-necesar

Autorităţile covăsnene solicită cetăţenilor să limiteze consumul de apă la strictul necesar

Operatorul Regional Gospodăria Comunală Sfântu Gheorghe, care asigură servicii de apă şi canalizare în aproape jumătate din localităţile din judeţ, a făcut apel către cetăţeni să limiteze consumul de apă la strictul... Citeste mai mult »
maternitatea-veche-din-targu-mures-a-primit-un-nou-generator-pentru-situatii-de-urgenta

Maternitatea veche din Târgu Mureș a primit un nou generator pentru situații de urgență

Acesta a fost achiziționat și donat printr-un proiect derulat de Asociația „Cristi Vasiliu” din Târgu Mureș care încearcă să ajute la dezvoltarea maternității din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș. Echipamentul va fi... Citeste mai mult »
dosare-penale-la-scoli-de-soferi-din-harghita

Dosare penale la şcoli de şoferi din Harghita

Poliţiştii harghiteni au întocmit două dosare penale pentru evaziune fiscală în cazul unor şcoli de şoferi care încasau taxe de la cursanţi, dar nu declarau veniturile, acestea nefiind fiscalizate. Potrivit informaţiilor furnizate... Citeste mai mult »
start-de-sezon-la-strandul-din-reghin.-tarife-si-program

Start de sezon la ștrandul din Reghin. Tarife și program

Reprezentanții Primăriei municipiului Reghin au anunțat, pe pagina web a instituției, www.primariareghin.ro, deschiderea sezonului, începând cu data de 20 iunie, la Ștrandul Municipal situat în parcul Tineretului nr. 3 din localitate. Potrivit... Citeste mai mult »
124-de-crese-noi-vor-fi-construite-cu-finantare-prin-pnrr

124 de creșe noi vor fi construite cu finanțare prin PNRR

124 de creșe noi vor fi construite cu finanțare prin PNRR, printr-o investiție de aproape 300 de milioane de euro, a anunțat astăzi ministrul dezvoltării, Cseke Attila. În România sunt doar 395... Citeste mai mult »
theodora-benedek,-despre-cum-inima-i-a-dictat-sa-salveze-inimi

Theodora Benedek, despre cum inima i-a dictat să salveze inimi

Pe scena Casei de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, speaker la evenimentul TEDxCornișa a fost și Theodora Benedek, absolventă a unui masterat în management sanitar, la Universitatea ”Petru Maior” Târgu Mureș,... Citeste mai mult »
restrictii-de-circulatie-pe-pasajul-din-dumbravioara-(dn-15,-mures)

Restricții de circulație pe pasajul din Dumbrăvioara (DN 15, Mureș)

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov au anunțat joi, 30 iunie, pe pagina de Facebook a instituției, că în următoarele săptămâni se va circula cu restricții pe pasajului peste calea ferată... Citeste mai mult »
80-mandate-de-aducere-intr-un-dosar-de-delapidare-cu-un-prejudiciu-de-22-de-milioane-de-lei

80 mandate de aducere într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 22 de milioane de lei

Poliţiştii şi procurorii Capitalei pun în aplicare, astăzi, 48 de mandate de percheziţie domiciliară, 80 de mandate de aducere şi 32 de ordonanţe de ridicare înscrisuri la adrese din Bucureşti şi în... Citeste mai mult »
primaria-sfantu-gheorghe-vrea-sa-introduca-un-sistem-smart-pentru-colectarea-selectiva-a-deseurilor

Primăria Sfântu Gheorghe vrea să introducă un sistem SMART pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Primăria Sfântu Gheorghe vrea să introducă un sistem SMART de colectare a deşeurilor din gospodăriile populaţiei, care să ducă la creşterea cantităţilor de materiale reciclabile recuperate, precum şi la implementarea principiului ‘plăteşti... Citeste mai mult »
cnair-trimite-in-teren-specialisti-pentru-investigatiile-geotehnice-necesare-realizarii-studiului-de-fezabilitate-al-autostrazii-brasov-bacau

CNAIR trimite în teren specialişti pentru investigaţiile geotehnice necesare realizării studiului de fezabilitate al Autostrăzii Braşov-Bacău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ia primele măsuri în teren după ce Asocierea Search Corporation – Primacons Group a solicitat rezilierea contractului de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate... Citeste mai mult »