curs-gratuit-de-resuscitare-si-defribilare-in-reghin

Curs gratuit de resuscitare și defribilare în Reghin

Cursul de Resuscitare și defribilare în caz de stop cardio-respirator și Salvare în caz de înec susținut de Asociația pentru Educație și Caritate Părinți Salvatori (Miami, Florida, Statele Unite ale Americii) ajunge... Citeste mai mult »
bilantul-politiei-muresene-pe-anul-trecut

Bilanțul poliției mureșene pe anul trecut

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Mureş a avut loc şedinţa de evaluare a activităţilor desfăşurate şi a rezultatelor obţinute la nivelul Inspectoratului în cursul anului 2021. Sediul I.P.J. Mureş,... Citeste mai mult »
analiza-accidentelor-rutiere-petrecute-in-2021,-in-judetul-mures

ANALIZA accidentelor rutiere petrecute în 2021, în județul Mureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a anunțat vineri, 21 ianuarie, cu prilejul unei conferințe de presă organizată cu prilejul bilanțului instituției pe anul 2021, situația statistică a accidentelor care au avut... Citeste mai mult »
foto:-incendiu-devastator-intr-o-gospodarie-din-jabenita

FOTO: Incendiu devastator într-o gospodărie din Jabenița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul serviciilor voluntare pentru Situații de Urgență Hodac, Ibănești și Gurghiu au fost solicitați să intervină joi, 20 ianuarie, în jurul... Citeste mai mult »
statistica-apeluri-112,-politistii-mureseni

Statistică apeluri 112, polițiștii mureșeni

În cursul anului trecut, la Dispeceratul integrat 112 au fost înregistrate 30.267 de apeluri prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) 112, vizând strict atribuțiile poliției. S-au efectuat intervenții la... Citeste mai mult »
stiai?!-e-ziua-imbratisarilor

Știai?! E Ziua Îmbrățișărilor

Pe data de 21 ianuarie, în toată lumea este sărbătorită Ziua Îmbrățișărilor, potrivit Wikipedia. Sărbătoarea mai puțin obișnuită datează din anul 1986 și a fost inițiată de pastorul Kevin Zaborney, din statul... Citeste mai mult »
suflu-eminescian-la-inceput-de-an:-“eminescu-in-limbile-lumii”

Suflu eminescian la început de an: “Eminescu în limbile lumii”

Nu cred că este nevoie să povestesc prea mult despre Mihai Eminescu. Cu toţii ştim cine este şi ce rol are în universul artistic. Opera sa a fascinat şi continuă să fascineze... Citeste mai mult »
asociatia-de-dezvoltare-intercomunitara-harghita-a-lansat-concursul-”cea-mai-bina-ciocolata-artizanala-din-judetul-harghita”

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita a lansat concursul ”Cea mai bină ciocolată artizanală din judeţul Harghita”

Competiţia se adresează persoanelor juridice, care se pot înscrie până în data de 15 februarie 2022 cu maxim cinci tipuri de ciocolată la două secţiuni: bomboane de ciocolată artizanală, respectiv tablete de... Citeste mai mult »
accesul-pe-partiile-din-harghita-se-va-face-utilizand-o-singura-cartela

Accesul pe pârtiile din Harghita se va face utilizând o singură cartelă

Consiliului Județean Harghita prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita a dezvoltat prima regiune de schi din România, care include 12 pârtii de schi în 6 locații. Pârtiile de schi pe care se... Citeste mai mult »
foto:-acident-grav-langa-sighisoara!

FOTO: Acident grav lângă Sighișoara!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină joi, 20 ianuarie, în jurul orei 17.10, la un accident rutier care a avut loc pe DN 14, la ieșirea din... Citeste mai mult »