live:-bilantul-primarului soos-zoltan-la-doi-ani-de-mandat

LIVE: Bilanțul primarului Soós Zoltán la doi ani de mandat

Pagina de Facebook a cotidianului Zi de Zi transmite vineri, 28 octombrie, de la ora 9.30, o conferință de presă susținută de către Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, la împlinirea a... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-vizita-pe-strada-dealului

Soós Zoltán, vizită pe strada Dealului

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a efectuat joi, 20 octombrie, o vizită de lucru pe strada Dealului. ”Am vizitat strada Dealului împreună cu consilierul local Venczi Vidor János și cu angajații... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-sarbatoritul-zilei

Soós Zoltán, sărbătoritul zilei

Zi specială sâmbătă, 13 august, pentru Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, care adaugă încă o floare, a 48-a, la frumosul buchet al vieții. Cu acest prilej deosebit, echipa cotidianului Zi de... Citeste mai mult »
cine-sunt-actualii-consilieri-personali-ai-primarului-soos-zoltan

Cine sunt actualii consilieri personali ai primarului Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat luni, 30 mai, în cadrul emisiunii online ”Agenda de Mureș”, că în prezent are patru consilieri personali. ”Legat de cabinet, în momentul de față... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-multumiri-consilierilor-locali-din-targu-mures

Soós Zoltán, mulțumiri consilierilor locali din Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a mulțumit vineri, 1 octombrie, consilierilor locali din ”Orașul Trandafirilor” pentru decizia luată cu o zi mai devreme, prin care Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-mesaj-special-la-un-an-de-la-alegerile-din-2020

Soós Zoltán, mesaj special la un an de la alegerile din 2020

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a scris luni, 27 septembrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj special cu ocazia împlinirii unui an de la câștigarea alegerilor locale. ”Exact un an... Citeste mai mult »
consilier-personal-de-etnie-roma-pentru-soos-zoltan

Consilier personal de etnie romă pentru Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat joi, 7 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor. Printre altele, edilul șef a menționat că printre... Citeste mai mult »
primarul-diplomat.-soos-zoltan,-lobby-la-budapesta-pentru-”refacerea-relatiilor-bilateriale”-dintre-romania-si-ungaria

PRIMARUL DIPLOMAT. Soós Zoltán, lobby la Budapesta pentru ”refacerea relațiilor bilateriale” dintre România și Ungaria

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a transmis marți, 2 februarie, prin e-mail, consilierilor locali din ”Orașul Trandafirilor”, o informare despre delegația pe care a avut-o în capitala Ungariei, Budapesta, în perioada... Citeste mai mult »
soos-zoltan,-plan-de-reorganizare-a-primariei-targu-mures

Soós Zoltán, plan de reorganizare a Primăriei Târgu Mureș

Primarul ales al municipiului Târgu Mureș, independentul Soós Zoltán, a prezentat joi, 15 octombrie, într-o emisiune difuzată la postul de radio Europa FM, câteva din prioritățile aflate în agenda sa de primar... Citeste mai mult »