dragos-dimitriu:-„arta-lui-gabriel-stan-face-parte-din-viata-mea”

Dragoş Dimitriu: „Arta lui Gabriel Stan face parte din viaţa mea”

S-a așezat la pian într-o seară iar muzica sa pur și simplu , din culorile și ideile Maestrului inimii sale-Gabriel Stan. Așa a perceput momentul și mai ales minunea acestei compoziţii inspirate... Citeste mai mult »
el-si-ea-–-eterna-poveste

El și Ea – eterna poveste

De câteva sãptãmâni, suntem martorii naşterii unei lucrări monumentale pe care pictorul Gabriel Stan a numit-o „El şi Ea – o singurã persoanã.” Compoziția finalã, alcătuitã din 10 secvențe, s-a conturat step... Citeste mai mult »
el-si-ea-–-o-singura-persoana,-continua

El şi Ea – o singurã persoanã, continuã

Inspirat, în egalã mãsurã impulsionat de parteneriatul cu Radio Tg.Mureş, pictorul braşovean Gabriel Stan vine în fața noastrã cu secvenţele 6 şi 7 din marea lucrare ,,EL și EA – o singură... Citeste mai mult »
proiectul-online-el-si-ea-–-o-singura-persoana,-continua

Proiectul online El şi Ea – o singurã persoanã, continuã

Inspirat, în egalã mãsurã impulsionat de parteneriatul cu Radio Tg.Mureş, pictorul braşovean Gabriel Stan vine în fața noastrã cu secvenţele 5 şi 6 din marea lucrare ,,EL și EA – o singură... Citeste mai mult »
proiectul-online-el-si-ea-o-singura-persoana,-tot-mai-multe-like-uri

Proiectul online El şi Ea-o singură persoanã, tot mai multe like-uri

În această perioadă în care #stămîncasă, pictorul Gabriel Stan ne propune un proiect inedit, în care publicul va descoperi, secvență cu secvență, timp de 10 săptămâni, sau poate chiar într-un timp mai... Citeste mai mult »
proiectul-online-el-si-ea-o-singura-persoana,-continua

Proiectul online El şi Ea -o singurã persoanã, continuã

Inspirat, în egalã mãsurã impulsionat de parteneriatul cu Radio Tg.Mureş, pictorul braşovean Gabriel Stan vine în fața noastrã cu cea de-a doua secvență – „Ascendentele feminine” din marea lucrare ,,EL și EA... Citeste mai mult »
el-si-ea,-o-singura-persoana-–-o-noua-pictura-surprinzatoare,-semnata-gabriel-stan

EL și EA, o singură persoană – o nouă pictură surprinzătoare, semnată Gabriel Stan

În această perioadă în care #stămîncasă, pictorul Gabriel Stan ne propune un proiect inedit, în care publicul va descoperi, secvență cu secvență, timp de 10 săptămâni, sau poate chiar într-un timp mai... Citeste mai mult »