programul-start-up-nation-sufera-modificari

Programul Start-Up Nation suferă modificări

Deputaţii au modificat, astăi, condiţiile de accesare a programului pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, Start-Up Nation România. Modificările vizează grilele de punctaj, criteriile de eligibilitate şi cele de... Citeste mai mult »
doi tineri au amenajat un cabinet stomatologic intr un liceu din brasov

Doi tineri au amenajat un cabinet stomatologic într-un liceu din Brașov

Doi tineri din Brașov, sot si sotie, au accesat fonduri europene prin programul START UP NATION și și-au deschis chiar astazi un cabinet stomatologic în incinta liceului teoretic ,,George Moroianu’’ din Săcele,... Citeste mai mult »
mai putin de 3 din proiectele start up nation finantate in regiunea centru

Mai puțin de 3% din proiectele Start-Up Nation, finanțate în Regiunea Centru

Peste 600 de proiecte câștigătoare din județele Mureș, Alba și Harghita sunt înregistrate la Oficiul Teritorial Târgu-Mureș în cadrul Programului Start-Up Nation 2018. Însă, mai puțin de 10% din firmele câștigătoare au... Citeste mai mult »
puteti depune propuneri pentru noul start up nation

Puteți depune propuneri pentru noul Start-up Nation

Care sunt noile criterii pentru accesarea programelor derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), de ce fondurile alocate acestor programe sunt mai subțiri în 2019 decât în anul... Citeste mai mult »
50 000 de planuri de afaceri pentru start up nation

50.000 de planuri de afaceri pentru Start-Up Nation

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, s-a aflat, ieri, la Brașov, unde, alături de Roxana Mînzatu, ministrul Fondurilor Europene, s-a întâlnit cu antreprenori și consultanți pentru a discuta... Citeste mai mult »
stampila va deveni istorie

Ştampila va deveni istorie

Camera Deputaţilor a adoptat ieri un proiect legislativ prin care în administraţia publică se elimină ştampila la emiterea documentelor. Potrivit actului normativ, instituţiile publice nu vor mai fi obligate să aplice ştampila... Citeste mai mult »
90 din dosarele muresenilor la start up nation au fost aprobate la finantare

90% din dosarele mureșenilor la Start-Up Nation au fost aprobate la finanțare

840 de dosare din județele Mureș, Alba și Harghita au fost evaluate, dintre acestea jumătate aparțin firmelor mureșene. Majoritatea dosarelor evaluate în Mureș au fost aprobate la finanțare, adică 377 din totalul... Citeste mai mult »