militarii-sunt-mereu-la-datorie!

Militarii sunt mereu la datorie!

Un exemplu de luat aminte celor care cred că militarii au program de la 9 la 17. De astă dată e vorba de un militar pompier, care în ziua lui ”liberă” a... Citeste mai mult »
in-40-de-localitati-din-judet-incidenta-infectarilor-este-zero!

În 40 de localități din județ incidența infectărilor este ZERO!

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcția de Sănătate Publică. În județul Mureș 1.04 este numărul infectărilor la mia de locuitori. Media națională... Citeste mai mult »
detalii-despre-situatia-infectarilor-covid-19-in-judetul-mures

Detalii despre situația infectărilor Covid-19 în județul Mureș

Până astăzi, 25 ianuarie, în județul Mureș au fost confirmate 16.377 cazuri, de ieri până azi au fost înregistrate 23 cazuri noi, 14 persoane au fost reconfirmate. sunt internate 221 persoane confirmate... Citeste mai mult »
munca-la-domiciliu-vs.telemunca

Munca la domiciliu vs.Telemunca

Printre măsurile recomandate de Ministerul Muncii și Protecției sociale pentru perioada epidemiei cu noul virus se numără Munca la Domiciliu și Telemunca. Contractul individual de muncă la domiciliu se încheie în formă... Citeste mai mult »
o-femeie-din-comuna-albesti-a-murit-dupa-ce-casa-i-a-luat-foc

O femeie din comuna Albești a murit după ce casa i-a luat foc

O femeie în vârstă de 52 de ani din comuna Albești, județul Mureș a fost găsită fără suflare în locuința sa cuprinsă de flăcări. Victima locuia singură în casa care a cazut... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-luni-25-ianuarie

Se sistează apa luni 25 ianuarie

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Luduş anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile în data de 25.01.2021 între orele 08:00-15:00 (estimare), în următoarele... Citeste mai mult »
ghid-pentru-achizitia-unei-locuinte-noi-in-2021

Ghid pentru achiziția unei locuințe noi în 2021

Atunci când vine vorba de achiziția unei locuințe, cercetarea este esențială. Cu cât ne informăm mai bine despre piață, oferta disponibilă, calitatea acesteia și raportul față de cererea existentă pe respectivul segment,... Citeste mai mult »
o-casa-de-copii-din-mures-a-primit-o-donatie-formata-din-o-suta-de-perechi-de-pantofi-sport

O casă de copii din Mureș a primit o donaţie formată din o sută de perechi de pantofi sport

n urma unei acţiuni caritabile, casa de copii de la Fundaţia “Regenboog-Curcubeu-Szivárvány” din localitatea Filpişu Mare din judeţul Mureş a primit o donaţie formată din o sută de perechi de pantofi sport.... Citeste mai mult »
3-interventii-pe-partia-de-schi-din-sovata!

3 intervenții pe pârtia de schi din Sovata!

Echipa de permanență Salvamont Mureş a avut sâmbătă 3 intervenții pe pârtia de schi din Sovata! ”Zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de... Citeste mai mult »
singurul-centru-de-vaccinare-a-populatiei-impotriva-sars-cov-2-din-mediul-rural-duce-lipsa-de-medici

Singurul centru de vaccinare a populaţiei împotriva SARS-CoV-2 din mediul rural duce lipsă de medici

Din cei nouă medici de familie de pe Valea Gurghiului, doar unul a acceptat să participe la campania de vaccinare a populaţiei împotriva SARS-CoV-2, la singurul centru de vaccinare din mediul rural... Citeste mai mult »