sportivii-nostri-printre-cei-mai-buni-din-tara

Sportivii noştri printre cei mai buni din țară

Campionatul Naţional Individual de seniori s-a desfăşurat la Reşiţa, unde sportivii noştri au reuşit să urce de şase ori pe podium. Au participat 199 sportivi de la 27 de cluburi din ţară.Astfel... Citeste mai mult »
doua-victorii-la-u18-la-baschet

Două victorii la U18 la baschet

În turneul nr. 3 din faza a doua al CN U18 băieţi, baschetbaliştii noştri conduşi de pe bancă de antrenorul Vlad Pora au câştigat ambele meciuri disputate astăzi la Mediaş în grupa... Citeste mai mult »
victorie-la-hochei-pentru-csm-targu-mures

Victorie la hochei pentru CSM Târgu Mureș

ℂ𝕊𝕄 𝕋𝕒̂𝕣𝕘𝕦 𝕄𝕦𝕣𝕖𝕤̧ – ℂ𝕊𝕊 𝔾𝕙𝕖𝕠𝕣𝕘𝕙𝕖𝕟𝕚 𝔹 𝟞-𝟝 (𝟙-𝟛, 𝟛-𝟚, 𝟚-𝟘)Marcatorii noştri: Pataki Levente , Balázs-Bécsi Hunor A fost o partidă foarte echilibrată, cu un ritm alert până în ultima clipă. Copiii s-au luptat... Citeste mai mult »
imm-urile-trebuie-sa-depuna-cererea-pentru-compensarea-consumurilor-de-energie-electrica-si/sau-gaze-naturale!

IMM-urile trebuie să depună cererea pentru compensarea consumurilor de energie electrică și/sau gaze naturale!

IMM-urile trebuie să depună cererea pentru compensarea consumurilor de energie electrică și/sau gaze naturale! Dacă cererea nu va fi transmisă furnizorii nu vor aplica măsura de compensare! Cererea poate fi descărcată de... Citeste mai mult »
ministrul-ungar-de-externe:-anul-acesta,-ungaria-a-semnat-cu-rusia-doua-acorduri-de-o-importanta-vitala

Ministrul ungar de externe: Anul acesta, Ungaria a semnat cu Rusia două acorduri de o importanţă vitală

Anul acesta, Ungaria a semnat cu Rusia două acorduri de o importanţă vitală: acordul cu privire la achiziţionarea unor vaccinuri salvatoare şi acordul cu privire la furnizarea gazului necesar pentru încălzire, a... Citeste mai mult »
stalp-de-electricitate-rupt-in-urma-unui-accident

Stâlp de electricitate rupt în urma unui accident

În această dimineață, în jurul orei 02:40, accident rutier produs între localitățile Morăreni și Pietriș. Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari de la Punctul de Lucru... Citeste mai mult »
incendiu-la-o-casa-din-magherani,-un-batran-a-suferit-arsuri-de-gradul-2

Incendiu la o casă din Măgherani, un bătrân a suferit arsuri de gradul 2

Incendiul se manifesta la intreaga locuinta pe o suprafata de aproximativ 100 mp, in urma acestuia, proprietarul de aproximativ 88 ani, a suferit arsuri de gr. II la nivelul fetei, un membru... Citeste mai mult »
medalie-de-bronz-la-box

Medalie de bronz la box

La Campionatul Naţional de seniori organizat la Târgu Mureş în Sala Sporturilor, sportivul Câmpean Daniel a luptat în semifinale la categoria 63,5 kg. Adversarul său a fost dublul campion European şi multiplu... Citeste mai mult »
sportivii-mureseni-revin-acasa

Sportivii mureșeni revin acasă

Trei atleţi din categoria veteranilor s-au alăturat clubului CSM Târgu Mureș. Până acum au concurat pentru alte cluburi din ţară, dar acum conducerea CSM a hotărât în comun cu cei trei, că... Citeste mai mult »
victorie-pentru-echipa-de-futsal-csm

Victorie pentru echipa de futsal CSM

În cadrul etapei a doua a ligii Elitelor U19, echipa noastră a avut o deplasare grea la Timişoara.Formaţia noastră a reuşit să câştige un derby echilibrat. CFR Timişoara – CSM Târgu Mureş... Citeste mai mult »