trei-mureseni-premiati-la-concursul-”creatori-de-educatie”

Trei mureșeni premiați la Concursul ”Creatori de Educație”

La Concursul ”Creatori de educație” lansat în luna martie cu scopul de a promova exemplele de bune practici din învățământul primar și gimnazial s-au înscris peste 280 de cadre didactice, din întreaga... Citeste mai mult »
dr.-theodora-benedek,-presedinte-al-comisiei-nationale-de-cardiologie-a-ministerului-sanatatii

Dr. Theodora Benedek, Președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Potrivit Ordinului Ministrului Sănătății cu nr. 1815 din 5 decembrie 2019, prof. Univ.dr. Theodora Mariana Nicoleta Benedek este noul președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății. ”Privesc această numire ca... Citeste mai mult »
centrele-comerciale-auchan-si-aushopping,-alaturi-de-salvati-copiii,-cauta-spiridusi-de-nadejde-in-15-orase

Centrele Comerciale Auchan și Aushopping, alături de Salvați Copiii, caută Spiriduși de Nădejde în 15 orașe

Târgu Mureș, 4 decembrie. Anul acesta, cele 23 de Centre Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort gestionate de Ceetrus în Romania, lansează campania  “Hai să fii spiriduș de nădejde”,... Citeste mai mult »
mos-nicolae-alaturi-de-primaria-reghin

Moș Nicolae alături de Primăria Reghin

Primăria municipiului Reghin și Consiliul Local l-au ajutat azi pe Moș Nicolae să împartă daruri școlarilor și preșcolarilor din instituțiile de învățământ reghinene. Astfel, fiecare copil înscris în sistemul de învățământ a... Citeste mai mult »
deputat,-marius-pascan:-testele-pisa-releva-un-nivel-de-44%-al-analfabetismului-functional.-ministrul-educatiei-spune-ca-evaluarea-nu-este-ingrijoratoare

Deputat, Marius Pașcan: Testele PISA relevă un nivel de 44% al analfabetismului funcțional. Ministrul Educației spune că evaluarea nu este îngrijorătoare

Academia Română a elaborat, în urmă cu câțiva ani, un studiu programatic extrem de important, intitulat „Strategia de dezvoltare a României în următorii 20 de ani”. În cadrul acestei strategii este cuprinsă... Citeste mai mult »
incendii-case-in-ibanesti,-zagar-si-sighisoara

Incendii case în Ibănești, Zagăr și Sighișoara

Primul incendiu a fost semnalat cu puțin înainte de miezul nopții de joi spre vineri. Ardea acoperișul unei case pe o suprafață de 80mp în localitatea Ibănești. Au intervenit pompierii de la... Citeste mai mult »
mii-de-corpuri-de-iluminat-si-surse-de-energie-regenerabila-la-ludus

Mii de corpuri de iluminat şi surse de energie regenerabilă la Luduş

Orasul Ludus, din judetul Mures, este cel de-al treilea din Regiunea Centru, dupa Gheorgheni si Cugir, care obtine resurse financiare nerambursabile pentru eficientizarea iluminatului public. Contractul de finantare a fost semnat de catre domnul Ioan... Citeste mai mult »
peste-un-milion-de-euro,-pentru-construirea-unei-crese-si-modernizarea-unei-gradinite-in-reghin

Peste un milion de euro, pentru construirea unei creşe şi modernizarea unei grădiniţe în Reghin

Fonduri nerambursabile în valoare totală de peste un milion de euro vor fi investite în construirea unei noi creşe şi modernizarea unei grădiniţe din Reghin, judeţul Mureş, cele două contracte de finanţare... Citeste mai mult »
dezastru-ecologic-pe-raul-mures!

Dezastru ecologic pe râul Mureș!

Am primit imagini și mesaje la redacție în care cititorii ne arătau peștii morți printre pietre în mlaștină și ne întrebau care este motivul că se seacă Mureșul? În cursul zilei de... Citeste mai mult »
a-fost-aprins-iluminatul-festiv

A fost aprins iluminatul festiv

Iluminatul festiv a fost aprins joi seara la Târgu Mureş. Tot atunci în Piaţa Victoriei a fost inaugurat şi bradul de Crăciun iar Moş Nicolae prezent la eveniment a fost colindat de... Citeste mai mult »