google-lanseaza-o-serie-de-programe-pentru-a-ajuta-firmele-sa-iasa-din-criza

Google lansează o serie de programe pentru a ajuta firmele să iasă din criză

Google a creat o serie de instrumente şi programe dedicate afacerilor, prin care vrea să sprijine firmele să iasă din criza cauzată de COVID.  AI for business, Market Finder sau un un instrument de căutare de... Citeste mai mult »
de-vizitat:-parcul-national-cheile-bicazului

De vizitat: Parcul Național Cheile Bicazului

Parcul Național se întinde pe o suprafață de 6.500 de hectare și găzduiește peste 1.000 de plante superioare, multe dintre ele fiind unice în lume și monumente ale naturii. Zona este acoperită... Citeste mai mult »
tanara-retinuta-24-ore-pentru-conducere-cu-permisul-suspendat-si…rezultat-pozitiv-la-drugtest!

Tânără reținută 24 ore pentru conducere cu permisul suspendat și…rezultat pozitiv la DrugTest!

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe strada Pandurilor din municipiu, un autoturism. Din cercetările efectuate,... Citeste mai mult »
actiuni-de-verificare-a-respectarii-masurilor-anti-covid-in-judet

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor anti Covid în județ

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județul Mureș s-au desfășurat cu efective mărite în zone aglomerate,... Citeste mai mult »
in-judet-21-cazuri-noi,-4-vindecate,-cu-1-mai-putini-suspecti,-0-decese,-de-ieri-pana-azi

În județ 21 cazuri noi, 4 vindecate, cu 1 mai puțini suspecți, 0 decese, de ieri până azi

Până astăzi, 8 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 788 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).(ieri 767)=21 cazuri noi VINDECATE și EXTERNATE: De asemenea, până la această... Citeste mai mult »
sondaj-despre-strategia-de-dezvoltare-si-apel-la-responsabilitate-in-reghin

Sondaj despre strategia de dezvoltare și apel la responsabilitate în Reghin

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană este parte componentă a proiectului câștigat anul acesta și finanțat prin POCA – Program Operațional Capacitate Administrativă – proiect în valoare de 2.168.000 lei (bani europeni). Perioada... Citeste mai mult »
13.097-teste=555-cazuri-noi,-265-vindecate,-18-decese,-de-ieri-pana-azi,-in-tara

13.097 teste=555 cazuri noi, 265 vindecate, 18 decese, de ieri până azi, în țară

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). (ieri 29.620) VINDECATE: 265 ȘI ASIMPTOMATICE EXTERNATE: 92 Dintre persoanele... Citeste mai mult »
noi-fonduri-europene,-de-30-milioane-euro,-pentru-firme-la-sate

Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Antreprenorii români vor putea deschide firme sociale la sate printr-o nouă linie de finanțare, în valoare totală de 30 de milioane de euro, care ar urma să se deschidă din fonduri europene,... Citeste mai mult »
de-vizitat:-parcul-national-muntii-rodnei

De vizitat: Parcul Național Munții Rodnei

Se întinde pe 46.000 de hectare, dintre care 3.000 de hectare sunt declarate rezervație a biosferei. Parcul găzduiește numeroase vârfuri montane ce depășesc 2.000 de metri înălțime, dar și zeci de lacuri... Citeste mai mult »
arestat-preventiv-pentru-talharie!

Arestat preventiv pentru tâlhărie!

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie . Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de... Citeste mai mult »