colectie-unicat-de-unelte-si-echipamente-utilizate-in-vechime-de-mestesugarii-sasi,-la-casa-breslelor-din-sighisoara-(galerie-foto)

Colecţie unicat de unelte şi echipamente utilizate în vechime de meşteşugarii saşi, la Casa Breslelor din Sighişoara (GALERIE FOTO)

O colecţie unicat de unelte şi echipamente utilizate în vechime de meşteşugarii saşi, în care se regăsesc obiecte reprezentative cuprinse între secolele XVI – XIX ce au fost folosite de opt bresle... Citeste mai mult »
(video)-se-apropie-finalizarea-ciotului-de-autostrada-care-intra-in-targu-mures

(Video) Se apropie finalizarea ciotului de autostradă care intră în Târgu Mureș

Asociatia Pro Infrastructură anunță că ne apropiem de inaugurarea a încă unui mic segment din A3: 4,5 km parte din #AutostradaTransilvania și 4,5 km de drum de legătură cu două benzi pe... Citeste mai mult »
cainele-politist-“man”-i-a-impresionat-pe-elevii-scolii-de-vara

Câinele polițist “Man” i-a impresionat pe elevii Școlii de vară

Vacanța de vară e savurată din plin de elevi, părinți, cadre didactice, după un an școlar atipic, deloc ușor. Sunt însă, și în această perioadă, felurite moduri de a petrece timpul liber... Citeste mai mult »
soferi-bauti-si-fara-permis-pe-drumurile-din-mures

Șoferi băuți și fără permis pe drumurile din Mureș

#La data de 2 august 2021, poliţiştii rutieri din Reghin au oprit, în trafic, un autoturism condus de un  bărbat, de 74 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin comuna... Citeste mai mult »
fratii-cotoarba-au-renuntat-la-occident-si-au-revenit-la-sighisoara

Frații Cotoarbă au renunțat la Occident și au revenit la Sighișoara

Istoria este cel mai puternic brand al României, sunt de părere patru frați româno-olandezi originari din Sighișoara care au renunțat la viața din Occident și s-au întors în orașul natal, unde au... Citeste mai mult »
festivalul-berii-la-ludus

Festivalul berii la Luduș

Festivalul berii la Luduș at Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Festivalul berii la Luduș Credit autor: Punctul. Citeste mai mult »
33-de-cadre-militare-avansate-in-grad-la-gruparea-de-jandarmi-mobila-“regele-ferdinand-i”-targu-mures

33 de cadre militare avansate în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

În fiecare an, 1 august, reprezintă pentru jandarmi o zi de împlinire și recunoaștere a meritelor militare, deoarece este ziua care aduce avansări în gradul următor, la termen, conform prevederilor legale în... Citeste mai mult »
(video)-copil-strivit-de-un-utilaj-agricol-la-sangeorgiu-de-padure

(Video) Copil strivit de un utilaj agricol la Sângeorgiu de Pădure

Luni 2 august, la ora 18.44 a fost solicitat elicopterul SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea acestuia la UPU SMURD Târgu Mureș. Având în vedere că la fața locului nu s-a... Citeste mai mult »
incepe-turul-tinutului-secuiesc

Începe Turul Ținutului Secuiesc

Între 3-7 august 2021 va avea loc a 15-a ediție a Turului Ținutului Secuiesc, care a devenit deja o tradiție, iar anul acesta va acoperi întregul Ținut Secuiesc. În plus, înafară de... Citeste mai mult »
festival-la-implinirea-a-70-de-ani-de-luterie-la-reghin,-organizat-de-asociatia-artistilor-lutieri-din-romania

Festival la împlinirea a 70 de ani de luterie la Reghin, organizat de Asociaţia Artiştilor Lutieri din România

Asociaţia Artiştilor Lutieri din România (AALR) organizează, în perioada 10-12 august, Festivalul “70 de ani de luterie reghineană”, pe parcursul căruia vor avea loc concerte extraordinare susţinute de artişti de renume, care... Citeste mai mult »