atentie,-reghineni!

Atenție, reghineni!

”Duminică închidem din nou centrul orașului. Toată lumea este bine-venită la mișcare, cu bicicleta sau la plimbare. Vă reamintim că mâine, între orele 10 – 13 oricine poate călători gratuit cu noul... Citeste mai mult »
muresul-se-vaccineaza!

Mureșul se vaccinează!

”O experiență mai tare decât o cafea tare. Ultimele zile sunt cea mai bună dovadă că Mureșul (re)devine o comUNITATE. Organizați și hotărâți, motocicliștii au ajuns la centrul de vaccinare din campusul... Citeste mai mult »
barbat-din-valea-larga,-decedat-pe-camp

Bărbat din Valea Largă, decedat pe câmp

Ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.13 Zau de Câmpie au fost sesizați că, pe un câmp, din Valea Largă, se află un bărbat, posibil decedat. La fața locului, a fost identificat... Citeste mai mult »
detalii-despre-cazurile-covid-in-judet-si-in-tara

Detalii despre cazurile Covid în județ și în țară

Până astăzi, 15 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.071.334 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  1.023.822 de pacienți au fost declarați vindecați.  Până astăzi, 29.485... Citeste mai mult »
accident-cu-5-victime-pe-calea-sighisoarei

Accident cu 5 victime pe Calea Sighișoarei

În urma accidentului rutier produs pe Calea Sighișoarei, au rezultat 5 victime, dintre care doi copii, unul de 6 ani, altul de 6 luni. Unul dintre cele două autoturisme implicate în accident... Citeste mai mult »
actualizare-din14-mai-–-evidenta-persoanelor-vaccinate-impotriva-covid-19

Actualizare din14 mai – evidența persoanelor vaccinate împotriva COVID-19

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV),... Citeste mai mult »
accident-mortal-intre-valeni-si-acatari

Accident mortal între Văleni și Acățari

Astăzi, între localitățile Văleni și Acățari, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma accidentului, a rezultat decesul unui bărbat( conducătorul autoturismului), de... Citeste mai mult »
lista-cu-evenimentele-test/pilot-in-domeniul-cultural

Lista cu evenimentele test/pilot în domeniul cultural

Având în vedere propunerea Ministerului Culturii nr. 3387 din 11.05.2021 privind organizarea și desfășurarea a 4 evenimente test/pilot în domeniul cultural avizată de Ministerul Sănătății, premierul a semnat: Art.1 – Se aprobă... Citeste mai mult »
18-cazuri-noi,-incidenta-sub-1-la-1000-de-locuitori-in-judetul-mures

18 cazuri noi, incidența sub 1 la 1000 de locuitori în județul MUREȘ

Până astăzi, 14 mai, în județul Mureș au fost confirmate 23.718 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 18 cazuri noi de persoane infectate, acestea... Citeste mai mult »
planurile-„verzi”-ale-targu-muresului-au-fost-puse-in-discutie-astazi

Planurile „verzi” ale Târgu Mureșului au fost puse în discuție astăzi

Crearea unui nou Parc Municipal a fost principalul subiect al discuțiilor din această dimineață între conducerea Municipiului Târgu Mureș și  Ministrul Mediului, domnul Tánczos Barna. Vizita s-a desfășurat pe terenul fostei fabrici... Citeste mai mult »