fermierii-sunt-revoltati:-in-romania,-daca-nu-ai-diploma-de-bac,-nu-mai-poti-face-agricultura!

Fermierii sunt revoltați: În România, dacă nu ai diplomă de BAC, nu mai poți face agricultură!

Ministerul Agriculturii a publicat în dezbatere un ordin de ministru care dă drept de subvenție APIA numai fermierilor care dețin un certificat de formare profesională. Această acreditare se obține în urma unui... Citeste mai mult »
juniorii-u-19-calificati-la-finala-de-polo-masculin-la-bucuresti

Juniorii U 19 calificati la finala de polo masculin la București

Primele 4 echipe din țara, la juniorii mari, vor juca ultimul turneu pentru stabilirea podiumului! Steaua BucurestiDinamo BucurestiCrișul OradeaPartizan Targu Mures Succes mureșenilor. Juniorii U 19 calificati la finala de polo masculin... Citeste mai mult »
incendiu-in-valea-rece

Incendiu în Valea Rece

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin în aceste momente în municipiul Târgu Mureș, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unei case de locuit situată pe strada Valea Rece.Incendiul este... Citeste mai mult »
consortiul-regional-–-21-de-milioane-de-euro-pentru-targu-mures

Consorțiul Regional – 21 de milioane de euro pentru Târgu Mureș

Consorțiul Regional pentru Învățământ Tehnic Dual – un nume pompos care înseamnă de fapt un campus preuniversitar + universitar de 21 de milioane de euro. Pentru ca proiectul să poată intra măcar... Citeste mai mult »
popice:-cinci-titluri,-17-medalii-pentru-mureseni-la-cn-u18

POPICE: Cinci titluri, 17 medalii pentru mureşeni la CN U18

Arena Conpet din Ploieşti a găzduit turneul final al Campionatului Naţional individual de popice, rezervat sportivilor cu vârsta sub 18 ani. Competiţia ce a reunit juniori de la cluburi din întrega ţară,... Citeste mai mult »
presedintele-cj-mures:-traseul-cicloturistic-se-va-suprapune-cu-via-transilvanica,-dar-interesul-este-sa-nu-se-intervina-in-mediul-natural

Preşedintele CJ Mureş: Traseul cicloturistic se va suprapune cu Via Transilvanica, dar interesul este să nu se intervină în mediul natural

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc, a declarat, marţi, că o mare parte din traseul cicloturistic de peste 400 de kilometri, care va fi realizat pe teritoriul a trei judeţe – Suceava,... Citeste mai mult »
medalii-pentru-popicarele-muresene

Medalii pentru popicarele mureșene

Bilanţul naţionalelor individuale de junioare U18 ale CS Electromures Romgaz Târgu Mureș:1 medalie de aur 🥇 1 medalie de argint 🥈 1 medalie de 🥉 Arena de popice Conpet din Ploieşti a... Citeste mai mult »
concert-de-valentine’s-day-cu-speak-floyd-(pink-floyd-tribute-band)-la-reghin

Concert de Valentine’s Day cu SPEAK FLOYD (Pink Floyd Tribute Band) la Reghin

Experiență muzicală inedită! Concert de Valentine’s Day cu SPEAK FLOYD (Pink Floyd Tribute Band) la Casa de Cultură „Eugen Nicoara”. ELEVI, ATENȚIE!!! DEVINO UN CONSUMATOR DE CULTURĂ ȘI CÂȘTIGĂ! Vino la evenimentele... Citeste mai mult »
de-ce-sa-stricam-un-lucru-bine-facut?!?

De ce să stricăm un lucru bine făcut?!?

Învățătorii se pregătesc în învățământul preuniversitar de peste 150 de ani. Şcoala românească nu mai are nevoie de „Domni Trandafir”? Am adresat astăzi o întrebare ministrului Educației cu privire la propunerea de... Citeste mai mult »
locurile-de-munca-in-inginerie,-printre-cele-mai-cautate-la-inceput-de-an

Locurile de muncă în Inginerie, printre cele mai căutate la început de an

Prima lună din an a adus un interes crescut din partea candidaților pentru joburile de șofer, de inginer sau asistent medical, arată datele platformei de locuri de muncă eJobs. Salariul mediu net... Citeste mai mult »