concerte-lectie-si-educative-pentru-copii-sustinute-de-filarmonica-targu-mures

Concerte lecție și educative pentru copii susținute de Filarmonica Târgu Mureș

Filarmonica de Stat Târgu Mureș susţine și în luna aprilie concerte lecție și educative pentru copii.Concertele vor avea loc: pentru secția română vineri, 21 aprilie 2023, de la ora 12, prezentat de moderatoarea... Citeste mai mult »
hoti-prinsi-la-targu-mures

Hoți prinși la Târgu Mureș

CERCETAT ȘI REȚINUT 24 DE ORE PENTRU FURT La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș  – Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut, pentru 24... Citeste mai mult »
corul-madrigal-prezinta-spectacolul-„saptamana-patimilor”-la-targu-mures

Corul Madrigal prezintă Spectacolul „Săptămâna Patimilor” la Târgu Mureș

Luni, 3 aprilie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va susține Spectacolul Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor” la Palatul Culturii din Târgu... Citeste mai mult »
romania-pregateste-aproape-200-de-paramedici-din-ucraina,-la-targu-mures-si-oradea

România pregăteşte aproape 200 de paramedici din Ucraina, la Târgu Mureş şi Oradea

România pregăteşte în această perioadă, în cadrul centrelor de ISU de la Târgu Mureş şi Oradea, paramedici din Ucraina. Lise pregă medicină tactică de intervenţie, inclusiv în caz de război, în cadrul... Citeste mai mult »
rezultatele-campionatului-national-de-aquatlon-din-targu-mures

Rezultatele Campionatului Național de Aquatlon din Târgu Mureș

În data de 26 martie 2023 a avut loc la Tg-Mureş CN de Aquatlon, o disciplină sportivă combinată de înot şi alergare. 6 sportivi al secției de natație au luat startul şi... Citeste mai mult »
campionatul-national-de-junioare-u19-la-polo-la-targu-mures

Campionatul naţional de Junioare U19 la Polo la Târgu Mureș

Turneul III va avea loc în perioada 01- 02 aprilie 2023.Program:Etapa I. Sâmbătă, 01. aprilieOra 10:00 CSS Nr. 1 Bucureşti – Şc Sp. Nr. 4 Kiev11:15 Dinamo Bucureşti – ???????????? ????????̂???????????? ????????????????????̧Etapa... Citeste mai mult »
vizitator-maghiar-in-romania:-„targu-mures-e-dragut”

Vizitator maghiar în România: „Târgu Mureș e drăguț”

Zsolt și Daniel sunt doi tineri din Ungaria care au vizitat pe rând România și au vorbit despre surprizele pe care le-au avut în momentul în care au ajuns să cunoască români... Citeste mai mult »
rezultate-bune-la-inot-pentru-inotatorii-de-la-h2o-team-targu-mures

Rezultate bune la înot pentru înotătorii de la H2O Team Târgu Mureș

In zilele de 18-19 martie si 25-26 martie au avut loc Etapele Regionale de inot pentru Copii 10-11 ani, respectiv Cadeti 12-13 ani, care pentru sportivii din partea de nord a tarii... Citeste mai mult »
incepe-pion-campion,-turneul-de-sah-rapid-care-mentine-viu-interesul-pentu-sportul-mintii-in-targu-mures

Începe Pion Campion, turneul de șah rapid care menține viu interesul pentu sportul minții în Târgu Mureș

În doar câteva zile Clubul Sportiv Juvenes vă invită la turneul de șah care ne arată că bastonul de rege se află în ranița oricărui ”pion”. Atat sportivi amatori cât și jucătorii... Citeste mai mult »
a-fost-inaugurata-biserica-reformata-mica-din-targu-mures,-recent-renovata

A fost inaugurată Biserica Reformată Mică din Târgu Mureş, recent renovată

Biserica Reformată Mică din Târgu Mureş, renovată cu sprijinul Guvernului Ungariei, a fost inaugurată duminică după-amiază printr-o slujbă de mulţumire. Biserica mică din strada Stefan cel Mare construită în stil baroc este... Citeste mai mult »