u-bt-cluj,-din-nou-campioana-la-baschet

U-BT Cluj, din nou campioană la baschet

    Formația clujeană a cucerit un nou titlu de campioană a României la baschet masculin, după ce a învins-o, în finala Ligii Naționale, cu 3-1 la general, pe CSO Voluntari.  ... Citeste mai mult »
clujenii-au-inceput-cu-dreptul-finala-campionatului

Clujenii au început cu dreptul finala campionatului

      U-BT Cluj, campioana en-titre, conduce cu 1-0 la general pe CSO Voluntari, după ce a câștigat, joi seara, primul meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin, scor 87-65.... Citeste mai mult »
cluj-si-voluntari,-la-un-pas-de-finala-ligii-nationale

Cluj și Voluntari, la un pas de finala Ligii Naționale

     U-BT Cluj și CSO Voluntari conduc cu 2-0 la general pe Baschet Pitești, respectiv CSM Oradea, în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. U-BT Cluj s-a impus, luni, în cel... Citeste mai mult »
clujul,-pas-important-spre-un-nou-titlu-la-baschet

Clujul, pas important spre un nou titlu la baschet

U-BT Cluj o conduce cu 2-0 la general pe CSM Oradea în finala Ligii Naționale de baschet masculin și mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și adjudeca un nou titlu... Citeste mai mult »
a-doua-finalista-a-ligii-nationale-de-baschet-se-decide-la-cluj

A doua finalistă a Ligii Naționale de baschet se decide la Cluj

CSO Voluntari a câștigat, miercuri seara, și cea de-a doua partidă susținută pe teren propriu cu U-BT Cluj și a egalat scorul la general, 2-2, în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin.... Citeste mai mult »
clujul-si-oradea,-la-un-pas-de-finala-ligii-nationale-de-baschet

Clujul și Oradea, la un pas de finala Ligii Naționale de baschet

U-BT Cluj și CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin și mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala campionatului.... Citeste mai mult »
clujenii-au-castigat-primul-meci-din-semifinale

Clujenii au câștigat primul meci din semifinale

U-BT Cluj a învins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 88-83, pe CSO Voluntari, în primul meci din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Cele două formații se vor întâlni,... Citeste mai mult »
patru-echipe-ramase-in-cursa-pentru-castigarea-cupei-romaniei-la-baschet

Patru echipe rămase în cursa pentru câștigarea Cupei României la baschet

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, sunt programate cele două semifinale ale Cupei României la baschet masculin: CSO Voluntari-SCMU Craiova (ora 17.55) și U-BT Cluj-CSM Oradea (ora 21.00). Sâmbătă, în sferturile Turneului... Citeste mai mult »