Știri

Acoperişul Turnului cu Ceas, în restaurare; va fi deschisă bila care ar conţine cronica Sighişoarei până în 1894

Primarul municipiului Sighişoara, Iulian Sîrbu, a anunţat, vineri, semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru restaurarea Turnului cu Ceas din Cetatea Medievală, în prima etapă fiind vizat acoperişul turnului, pe care se află o bilă aurită, despre care se afirmă că ar conţine cronica aşezării de la începuturi până în anul 1894.
„Am semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Restaurare Turnul cu Ceas”. Se restaurează acoperişul Turnului cu Ceas, valoarea investiţiei este de 568.503,63 lei din bugetul local.
Acoperişul Turnului cu Ceas, în restaurare; va fi deschisă bila care ar conţine cronica Sighişoarei până în 1894 at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Acoperişul Turnului cu Ceas, în restaurare; va fi deschisă bila care ar conţine cronica Sighişoarei până în 1894

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Un comentariu

  1. Știrea dv. ar trebui completată cu mențiunea că domnul Primar al Sighișoarei tocmai a mărit taxele și impozitele locale cu maximul permis de lege, adică cu 133% față de anul anterior. Investițiile în lucrări de restaurare a unor obiective turistice atât de importante s-au făcut în alte orașe din țară prin atragerea de fonduri europene, nu prin împovărarea locuitorilor orașului cu taxe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button