AdministrațieGeneralSănătateSocialȘtiri

Doctorul cu peste 25 de ani în cadrul SMURD, Cristian Boeriu s-a alăturat echipei Instituției Prefectului, anuntă prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

În urma discuțiilor inițiate de prefectul județului Mureș, Mara Togănel, începând de astăzi, 2 aprilie, domnul conf. univ. dr. Cristian Boeriu s-a alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva răspândirii Covid-19 în județul Mureș.

“Având în vedere situația fără precedent determinată de pandemia SARS-CoV-2, la solicitarea doamnei prefect Mara Togănel, m-am alăturat echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva Covid-19 constituită la nivelul Instituției Prefectului-Județul Mureș. Sunt onorat de încrederea care mi-a fost acordată și mă voi implica în totalitate în acțiunile care vor urma, pentru limitarea efectelor acestei pandemii.” a afirmat dr. Cristian Boeriu.

Cristian Boeriu va avea o funcție neremunerată în cadrul Instituției Prefectului-Județul Mureș, urmând să aibă rolul de consilier pe probleme medicale, datorită vastei sale experiențe în situații de urgență. Inițiativa prefectului județului Mureș este justificată de dorința de a atrage în echipa de coordonare a situației generate de Covid-19 oameni competenți cu o experiență importantă în acest domeniu și în domenii conexe.

“Astăzi, sunt în măsură să vă anunț că dr. Cristian Boeriu s-a alăturat echipei noastre la Instituția Prefectului. Îi mulțumesc domnului conferențiar universitar și sunt încredințată că împreună vom reuși să luăm cele mai bune măsuri pentru limitarea răspândirii noului virus. Dr. Cristian Boeriu va fi consilierul prefectului pe probleme speciale, iar activitatea domniei sale este neremunerată. Încă o dată, vă mulțumesc domnule doctor că vă puneți în slujba mureșenilor experiența de peste 25 în cadrul SMURD.” a spus Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

91140087 10156712709852132 2366822207557992448 o

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button