Life Style

Curs de make-up cu Alex Rădulescu

Make-up artistul Alex Rădulescu de la Make-Up Academy Cluj-Napoca, vine în Târgu-Mureș la Hotel Plaza în 17 martie pentru un curs de o zi de machiaj.

„Totul a început dintr-o pasiune foarte mare pentru arta machiajului și s-a materializat în momentul în care am hotărât să urmez o școală de machiaj foarte bună din Europa. Pentru mine arta machiajului înseamnă mult mai mult decât aplicarea unor produse profesionale pe față, înseamnă artă cu adevarat, imaginație și viziune”, a scris pe pagina sa Alex Rădulescu, câștigătorul premiului Champion Make-up România în 2014.

Ziua va fi împărțită în două părți. Va începe cu partea de seminar, unde între 10:00 și 11:00 veți vedea un Day Make-Up Look, iar între11:00 și 12:00 un Night Make-Up Look, urmând o oră de pauză.

A doua parte include workshopul în care cele două look-uri vor fi realizate de cei prezenți până la ora 18.00.

În cadrul workshop-ului, veți avea nevoie de model și o trusă personală. La final toți cei prezenți vor primi diplomă de participare.

Cursul se va desfășura între ora 10.00 și 18.00, iar prețul său este de 200 lei. Este important de notat că jumătate din încasări vor fi redirecționate către scopuri caritabile.

Pentru rezervare, sunați la 0726 625 122.

Post-ul Curs de make-up cu Alex Rădulescu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs de make-up cu Alex Rădulescu

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button