Life Style

Metallica, cel mai așteptat concert al anului

A mai rămas ceva mai mult de o lună până când așteptarea fanilor trupei Metallica va lua sfârșit, legendara trupă americană revenind  pe meleagurile românești,  miercuri, 14 august 2019, când va susține un extraordinar concert pe Arena Națională București. Concertul face parte din turneul Wordwired, programat în Europa în perioada mai-august 2019.

După seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depășit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa și Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de țări. După debutul din  1 mai 2019 din  Lisabona, turneul a inclus  orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Metallica este una dintre cele mai apreciate, premiate și bine vândute trupe de thrash și heavy metal. Înființată în 1981 în Los Angeles, California, formația are în palmares 9 premii Grammy, câștigate în urma a 23 de nominalizări, și șase albume consecutive plasate pe prima poziție în topul american Billboard 200. În cei peste 35 de ani de carieră, trupa a vândut mai bine de 125 de milioane de albume, dintre care 66 de milioane s-au cumpărat doar în SUA.

Formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), trupa i-a avut în componență și pe Dave Mustaine, Jason Newsted, Ron McGovney și Cliff Burton.

Pentru fericiți fani Metallica care au prins un bilet la mult așteptatul concert din 14 august, accesul pe Arena Națională București se va face începând cu ora 16:30. În deschidere vor concerte trupele Ghost & Bokassa, iar Metallica va urca pe scenă după ora 19:30.

Post-ul Metallica, cel mai așteptat concert al anului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Metallica, cel mai așteptat concert al anului

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button