Life Style

TRADIȚIONAL – Pentru o singură zi pe an, o emblematică construcție din Târgu Mureș, edificată în 1908, poate fi vizitată gratuit

EVENIMENT. În 16 mai, la 114 ani de la decizia consiliului orășenesc Tîrgu Mureș de a aproba edificarea noului sediu al administrației publice locale (acum sediul Consiliului Județean și al Prefecturii Mureș), mureșenii au posibilitatea de a vizita una dintre clădirile emblematice ale municipiului reședință de județ, Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas.

 

Evenimentul (desfășurat tradițional, o dată pe an) “Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ”, dă posibilitatea celor interesați să primească și informații legate de construirea și istoricul clădirii, dar și de rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului (instituțiile găzduite acum în Palatul Administrativ) în administrația publică locală.

 

Tururile de vizită vor fi organizate în limbile română și maghiară între orele 9 și 17. Construcția clădirii a fost finalizată în anul 1908.

 

Andrada VLAS


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TRADIȚIONAL – Pentru o singură zi pe an, o emblematică construcție din Târgu Mureș, edificată în 1908, poate fi vizitată gratuit

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button