Politică

Claudiu Maior a fost ales președinte ALDE Târgu Mureș în prezența lui Dorin Florea și a lui Renate Weber

Astăzi au avut loc alegerile pentru Biroul Politic ALDE Târgu Mureș, în prezența lui Renate Weber și a primarului municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea. În funcția de președinte a fost ales Claudiu Maior, cu unanimitate de voturi.

În discursul de mulțumire, Claudiu Maior a amintit că <<Îmi spunea mai devreme domnul primar că „nu-i prima dată când o iei de jos”. De-acum încolo începe lupta. Vom face mai mult decât am făcut prima dată. Cu o parte dintre voi odată băteam și UDMR-ul în județul Mureș. Împreună ne cunoaștem, o luăm de la capăt și vom arăta celor din Târgu Mureș că așa cum stiți, cu noi mergi la sigur!”

Vicepreședinții ALDE Târgu Mureș sunt, începând de astăzi, Vasile Filimon, Sorin Lazăr, Sorin Nicușan, Gheorghe Oancea, Doru Oprișcan, Andrei Pușcaș, Maria Răduț,

Membri în biroul de conducere al ALDE Târgu Mureș au fost aleși Vasile Cerghizan, Cristian Cherteș, Mihai Jozsa, Ovidiu Maier, Liviu Matei, Constantin Nicușan, Pavel Dumitru, Călin Pop, Zaharie Pop, Ani Teglaș, Horea Nemeș, Cristian Valer Cherteș.

The post Claudiu Maior a fost ales președinte ALDE Târgu Mureș în prezența lui Dorin Florea și a lui Renate Weber appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Claudiu Maior a fost ales președinte ALDE Târgu Mureș în prezența lui Dorin Florea și a lui Renate Weber

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button