Competiția se încinge. Trei liberali se bat să devină candidații PNL la fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș

competitia se incinge trei liberali se bat sa devina candidatii pnl la fotoliul de primar al municipiului tirgu mures

Competiția internă din cadrul PNL Mureș pentru desemnarea celui mai bun candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș se anunță a fi una dură. Asta cu atât mai mult cu cât, după ce în cursul zilei de astăzi surse de încredere din PNL Mureș ne informau că sunt înregistrate doar două intenții de candidatură, președintele PNL Mureș Cristian Chirteș aruncă bomba: trei liberali vor să obțină sprijinul partidului pentru a intra în 2020 în competiția pentru fotoliul ocupat astăzi de Dorin Florea. „Avem două candidaturi depuse la Tîrgu-Mureș și una care a fost înregistrată direct la București, pentru că există și această variantă ca posibilul candidat să își depună intenția la organizația centrală. Asta în condițiile în care, competiția va fi tranșată, atât pentru fotoliul de primar cât și pentru cel de președinte al Consiliului Județean în Biroul Executiv Central al PNL care validează sau nu candidaturile”, a declarat președintele PNL Mureș Cristian Chirteș. Acesta a mai adăugat că „dacă sondajele privind candidatura mea la CJ Mureș spre exemplu sau ale celor trei candidați pentru primăria Tîrgu-Mureș vor arăta că nu avem șanse va continua căutarea altor candidați astfel încât să intrăm în competiție cu cei mai buni posibil”. În acest context, președintele PNL Mureș a confirmat că pentru fotoliul de președinte al CJ Mureș el este singurul care și-a depus intenția de candidatură, însă a subliniat că pentru fotoliul de primar sunt în competiție Ervin Molnar, liderul PNL Tîrgu-Mureș, Theodora Benedek, consilier local PNL și omul de afaceri Cosmin Pop. „Informația referitoare la calitatea de membru a domnului Cosmin Pop este adevărată doar în parte, în sensul că nu este membru în organizația PNL Mureș, dar are adeziune depusă la organizația de bază a partidului”, a declarat Cristian Chirteș în exclusivitate pentru Agenda de Mureș.

Vă reamintim că în data de 15 septembrie la ora 24.00 PNL a închis lista pentru persoanele care doresc să obțină susținerea partidului în competiția electorală de anul viitor. Odată închise listele, următorul pas va fi prezentarea proiectelor de candidatură în interiorul partidului, sondarea opiniei publice și, ulterior, desemnarea candidaților și stabilirea ordinii pe liste.

 


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Competiția se încinge. Trei liberali se bat să devină candidații PNL la fotoliul de primar al municipiului Tîrgu-Mureș

Credit autor: Agenda de Mureș.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.