Politică

Dăncilă a văzut în protestul mut de la Târgu Mureș „înverșunare și scandal”

Viorica Dăncilă s-a plâns, la Reghin, de protestatarii care au așteptat-o la intrarea în clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș cu „înverșunare, scandal și lucruri urâte pe care le-au spus”.

În realitate, premierul Viorica Vasilica Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea au fost întâmpinate cu un protest mut, „un priveghi pentru cei ce mor cu zile în spitalele românești”. Târgumureșenii, în special studenți, au optat pentru o formă liniștită de protest, având în vedere că vizita a avut loc la o unitate medicală, unde, din respect pentru pacienții internați, oamenii spun că nu au vrut să facă zgomot. Mulți dintre protestatari au fost îmbrăcați în negru, o ținută de priveghi, purtând pancarte cu mesaje țintite spre incompetența PSD în domeniul politicilor de sănătate.

„Am fost la spital și mă uităm cu câtă înverșunare, scandal și câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Și fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în față dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în față oamenilor cu acest proiect de țară. Nu au un proiect de țară. Singurul lor proiect de țară este bazat pe ura, dezbinare, pe jigniri”, a spus Viorica Dăncilă la mitingul electoral organizat de PSD la Reghin.

The post Dăncilă a văzut în protestul mut de la Târgu Mureș „înverșunare și scandal” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dăncilă a văzut în protestul mut de la Târgu Mureș „înverșunare și scandal”

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button