Politică

DECIZIE – Oltean și Molnar (care se retrage din CJ Mureș), primii liberali care îi înlocuiesc pe exclușii din Consiliul Local Târgu Mureș

NOMINALIZĂRI. Primii doi din liberali care completează grupul PNL din Consiliul Local Târgu Mureș (care în acest moment mai are un singur membru, Teodora Benedek) vor fi Mădălina Virginia Oltean (fosta co-președinte a Clubului Studenților Liberali Mureș) și Ervin Molnar (actualul președinte al PNL Târgu Mureș, care se va retrage din Consiliul Județean).

 

La jumătatea acestei luni, prefectul Mircea Dușa a emis ordinele prin care se constată încetarea mandatelor consilierilor locali PNL Vasile Miculi, Dumitru Matei, Călin Moldovan, Radu Liviu Todoran și Pavel Dumitru, excluși din partidul pe listele căruia au fost aleși.

 

Cine sunt noii consilieri locali

 

Mădălina Virginia Oltean a absolvit Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară. Este medic stomatolog la un cabinet privat din Târgu Mureș, desfășurând anterior peste șapte ani de voluntariat la SMURD și în mai multe cabinete de medicină dentară. Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din județul Mureș. Face parte din PNL Mureș începând cu anul 2014 fiind, timp de un an, co-președinte al Clubului Studenților Liberali Mureș.

 

Ervin Molnar a fost consilier local în CL Târgu Mureș în perioada 2015-2016 și este (din 2016) consilier județean. Este director executiv la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Aqua Invest Mureș” și a fost director la Administrația Națională „Apele Române”- Administrația Bazinală de Apă Mureș. A fost consilier al prefectului și șef de cancelarie la Instituția Prefectului Mureș. Este absolvent al Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, al Universității Tehnice din Cluj Napoca – Facultatea de Construcții de mașini – roboți industriali și master la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, în “Managementul sănătății și securității în muncă”. Este președintele PNL Târgu Mureș.

 

Vali STOICA


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DECIZIE – Oltean și Molnar (care se retrage din CJ Mureș), primii liberali care îi înlocuiesc pe exclușii din Consiliul Local Târgu Mureș

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button