Echipa PNLGeneralPolitică

Încep lucrările la aducțiunea Luduș-Grebenișu de Câmpie!

Ne ținem de cuvânt: după mulți ani de așteptări, mureșenii din zona de câmpie  vor avea apă potabilă curentă în scurt timp.

În urmă cu o zi s-a predat amplasamentul pentru  lucrările la conducta de aducțiune a apei potabile în zona de vest a județului nostru, Luduș – Grebenisu de Câmpie.

În urma vizitei pe care am efectuat-o astăzi la fața locului am constatat că pe amplasament constructorul a reușit în doar o zi să realizeze organizarea de șantier, fiind deja aduse containerele modulare în care vor fi amenajate birourile inginerilor care vor coordona execuția lucrărilor.

În urma acestei investiții din fonduri europene nerambursabile – proiect pe care l-am inițiat în 2014, pe timpul când conduceam Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș – mii de mureșeni se vor bucura de beneficiile civilizației. Aceste lucrări fac parte din primul lot al proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Mureș și au o valoare totală de 47 de milioane de lei fără TVA. Celelalte două loturi ale acestui important proiect se află în faza finală a procedurii de achiziție, iar în perioada următoare vor fi anunțați constructorii selectați pentru execuția rețelelor care vor face legătura cu aducțiunea și a celor din interiorul comunelor: Sânger, Tăureni, Zau de Câmpie, Miheșu de Câmpie, Șăulia și Grebenișul de Câmpie.

Voi urmări îndeaproape acest proiect de suflet și vă voi ține la curent, așa cum v-am promis,  pe tot parcursul execuției cu evoluția lucrărilor, care sper să se desfășoare fără sincope, așa cum e stabilit.

Spor la muncă constructorului!

Ervin MOLNAR

Deputat

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button