Echipa PNLÎnvățământPoliticăSocialȘtiri

Mesajul deputatului Ervin Molnar cu ocazia Zilei Studenților:

La Mulţi Ani, studenților români! La Mulţi Ani, studenților din judeţul Mureș!

 

Dragi studenți,

Vă adresez sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Studenților.

De-a lungul timpului, studenții au jucat şi continuă să joace un rol important în dezvoltarea cursului democratic al României.

Am mare încredere în studenți şi îi invit să se implice activ în viaţa economică, culturală şi socială a ţării, precum şi în mediul de afaceri, pentru a contribui împreună la dezvoltarea şi modernizarea României în anii viitori!

Apreciez la justa valoare energia şi potenţialul creator al tinerilor români.

Consider că statul român are obligaţia de a susţine tinerii întreprinzători în lansarea şi dezvoltarea propriilor afaceri, să stimuleze accesul tinerilor în câmpul muncii, să faciliteze prezenţa tinerilor la servicii de educaţie şi de informare de calitate, să promoveze voluntariatul.

Este vital ca studenții români și îndeosebi cei din județul Mureș să fie implicaţi în participarea la procesele decizionale referitoare la dezvoltarea sectorului de tineret, astfel ca politicile şi acţiunile care îi vizează să fie cât mai prietenoase şi adaptate necesităţilor reale ale tinerilor, inclusiv ale celor din grupurile cu posibilităţi reduse.

Cu această ocazie deosebită, permiteţi-mi să vă doresc sănătate şi performanţe maxime în tot ceea ce faceţi!

Vă doresc să fiţi perseverenţi în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor Dumneavoastră şi să vă valorificaţi potenţialul cu care sunteţi înzestraţi!

La Mulţi Ani!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button