Echipa PNLPoliticăSocial

Ervin MOLNAR, deputat PNL: „Investiții de 50 de miliarde de lei pentru comunitățile locale prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală”

Biroul Executiv al Partidului Național Liberal și coaliția de guvernământ au aprobat propunerea președintelui PNL Ludovic Orban de a se aloca suma de 50 de miliarde lei etapei a treia a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Este o veste extraordinară pentru autoritățile locale din România, dar și pentru Primăriile din județul Mureș, deoarece vor continua investițiile în infrastructura comunităților locale, astfel încât acestea să se dezvolte în mod sustenabil.
Susținerea financiară a PNDL 3 din partea PNL reprezintă o acțiune concludentă de sprijin acordat îndeosebi mediului rural, fapt ce va determina reducerea decalajelor față de zonele urbane, prin extinderea serviciilor publice indispensabile populației: apă, canalizare, gaze naturale, drumuri, internet, etc.
Nu în ultimul rând, lucrările de investiții ce vor începe prin PNDL 3 vor asigura crearea de noi locuri de muncă în comunele și orașele țării, fapt ce va contribui la bunăstarea populației de la țară și la creșterea calității vieții acesteia.
PNL își ține astfel promisiune de a dezvolta România, mai ales zonele mai puțin dezvoltate ale țării, deoarece administrațiile locale au nevoie ca de aer de investiții.
Sunt convins că primarii din județul Mureș vor fi bucuroși de această inițiativă a PNL și îi încredințez că îi voi sprijini pentru a accesa proiectele investiționale derulate prin PNDL 3.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button