Echipa PNLPoliticăȘtiri

Ervin MOLNAR, deputat: „Politica mea a fost, este și va rămâne politica mureșenilor!”

Prima sesiune ordinară din acest an a Camerei Deputaților a început în această săptămână. În acest mandat de deputat, voi rămâne fidel principiilor conform cărora politica mea va coincide cu politica mureșenilor şi a tuturor românilor de bună credinţă! De altfel, Constituţia României, legea noastră fundamentală, prevede la articolul 69 faptul că „În exercitarea mandatului, deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului.”

Am fost, sunt, şi voi rămâne un om dedicat oamenilor, un parlamentar care nu va uita niciodată de mureșeni şi de problemele lor. Voi fi şi în continuare receptiv la toate sugestiile şi ideile primite din partea dumneavoastră.

Vă propun şi în acest mandat o colaborare bazată pe bun simţ, respect şi sprijin reciproc! Numai printr-un raport de corectitudine între oameni şi cei care îi reprezentăm în forul legislativ al ţării, vom reuşi să contribuim la dezvoltarea comunităţilor locale, la o viață mai bună şi la prosperitatea dorită de toată lumea!

Voi fi la dispoziția oamenilor din municipiul Târgu Mureș și din județul Mureș permanent, ușa biroului meu parlamentar, din Piața Victoriei, nr. 1, camera 83 – Palatul Administrativ, fiind deschisă pentru toți. În același context, invit primarii tuturor localităților județului, indiferent de apartenența lor politică, să îmi prezinte nevoile, doleanțele și problemele cu care se confruntă, astfel încât să le prezint autorităților centrale ale statului și să încerc rezolvarea lor, în folosul comunităților locale.

Indiferent de deciziile politice ce se vor lua în această perioadă, în care consider că trebuie să dăm dovadă, mai mult ca oricând, de înţelepciune, raţiune şi echilibru, voi rămâne consecvent principiilor mele şi angajamentelor luate în faţa oamenilor!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Vă aştept sugestiile şi propunerile pe adresa de e-mail deputatervinmolnar@gmail.com

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button