Politică

N-AU SCĂPAT! Viorica Vasilica Dăncilă și PSD apostrofați și la Târgu Mureș

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea au fost întâmpinate cu proteste, astăzi, la Târgu Mureș.

Cei trei au fost așteptați în fața Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, de zeci de mureșeni, care au organizat un protest mut, „un priveghi pentru cei ce mor cu zile în spitalele românești”.

Târgumureșenii au optat pentru o formă liniștită de protest, având în vedere că vizita are loc la o unitate medicală, unde, din respect pentru pacienții internați, oamenii spun că nu au vrut să facă zgomot.

Mulți dintre protestatari au fost îmbrăcați în negru, o ținută de priveghi, purtând pancarte cu mesaje țintite spre incompetența PSD în domeniul politicilor de sănătate.

La ora 17:30, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Viorica Dăncilă va susține o conferință de presă, după care vizita va continua în municipiul Reghin.

Vom reveni

 

The post N-AU SCĂPAT! Viorica Vasilica Dăncilă și PSD apostrofați și la Târgu Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: N-AU SCĂPAT! Viorica Vasilica Dăncilă și PSD apostrofați și la Târgu Mureș

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button