Politică

NICIO SURPRIZĂ – Primarul Dorin Florea s-a înscris în ALDE și a preluat conducerea filialei Mureș

TRASEIST. Matusalemicul primar al municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, în funcție din 2000, aflat la al cincilea mandat, a semnat astăzi, 17 mai, în prezența președintelui ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cererea de adeziune la ALDE (și a lui Daniel Chițoiu și alți aldiști de la centru).

 

Tăriceanu i-a murmurat, ca la o nuntă riscantă, “Să fie într-un ceas bun!” și apoi i-a pasat din pogniet conducerea filialei județene, pentru că oricum Florea a fondat-o pe cea pe stil nou, după ce și-a trimis totți locotenenții politici acolo. Mișcarea vine cu câteva zile înaintea europarlamentarelor, dar nu reprezintă nicio surpriză pe scena politică mureșeană, Florea reușind doar să oficializeze fâsâiala de a intra în cel de-al nimeni-nu-mai-numără-câtelea-partid-în-care-intră, ca un veritabil traseist politic ce este (PNȚCD, PDL, PD, PNL).

 

La nunta politică cu Tăriceanu, Florea a zis că rămâne adeptul valorilor de dreapta, mai ales că vine, crede el, “din partea administrativă, partea frumoasă a politicii”. După ce Claudiu Sergiu Maior, locotenentul său din administrație, a devenit președinte ALDE Mureș (în prezența lui Florea), acum acesta a devenit oficial și locotenentul său politic. Repet, nu că  s-ar fi îndoit cineva că e altfel.

 

Cătălin VISCHI


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: NICIO SURPRIZĂ – Primarul Dorin Florea s-a înscris în ALDE și a preluat conducerea filialei Mureș

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button