Péter Ferenc: „Nu mai putem tolera ca actualul primar din Târgu Mureș să rămână în această funcție”

peter ferenc nu mai putem tolera ca actualul primar din targu mures sa ramana in aceasta functie

La Consiliul Reprezentanților Unionali ai UDMR, Péter Ferenc, președintele UDMR Mureș și președintele Consiliului Județean Mureș a adus în dezbatere disputele politice din Târgu Mureș, prezente pe agenda ultimelor zile.

Péter Ferenc a spus că ”Ne vom preocupa de dezvoltarea județului, dar trebuie să spunem stop degradării orașului. Acum, avem un primar care împiedică dezvoltarea orașului. Încearcă să își mascheze lipsa realizărilor, creând conflicte interetnice. Chiar și problemele financiare sunt puse în cârca UDMR. Însă UDMR  a reușit să pună stavilă cheltuirii banului public. Primarul (Dorin Florea n.r.) a încercat să lanseze conflicte interetnice și vorbește despre renaționalizeaza clădirii liceului catolic. Sperăm că sunt doar zvâcnirile ultimelor zile. Nu mai putem tolera ca acest om să rămână în această funcție. În Târgu Mureș, maghiarii sunt considerați cetățeni de rangul 2 și acest lucru nu mai poate să continue. Avem nevoie de o persoană respectată și fermă. În politică putem găsi aliați, dar aceste alianțe nu trebuie să se nască între persoane. Sarcina noastră este ca noi, UDMR-ul, să putem găsi respect și în rândul partidelor mixte. De acceea, în județul Mureș vom iniția un dialog pe scară largă.”

 

The post Péter Ferenc: „Nu mai putem tolera ca actualul primar din Târgu Mureș să rămână în această funcție” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Péter Ferenc: „Nu mai putem tolera ca actualul primar din Târgu Mureș să rămână în această funcție”

Credit autor: Diana Pâncă.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.