Politică

Rareș Bogdan: „Am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că, dacă îi sunt acceptate condiţiile, probabil va fi de acord să preia conducerea PNL Bucureşti.

Rareș Bogdan a spus, într-o declarație citată de Agerpres, că nu are în intenție o candidatură la Primăria Capitalei: „Am promis în campania aceasta că voi sprijini foarte mulţi candidaţi ai noştri, primari în funcţie sau candidaţi în diverse oraşe (…). Târgu Mureş e pentru mine o bătălie cruntă, pentru că acolo am avut un primar care s-a dovedit că a căzut în mrejele lui Călin Popescu-Tăriceanu şi ţin foarte mult ca cei care au trădat în ultimele două săptămâni să fie contracandidaţi de liberali foarte puternici. Acolo am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş. Mă voi ocupa prioritar de aceste zone şi nu e scopul meu să candidez”, a precizat Rareş Bogdan, la Parlament, unde au loc şedinţe ale conducerii PNL, conform agerpres.ro.

 

The post Rareș Bogdan: „Am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rareș Bogdan: „Am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş”

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button