reSTART Targu Mures reSTART România

Ervin Molnar: ”Dezvoltăm România! Dezvoltăm Mureșul”

Zi de zi suntem nevoiți să plătim pentru greșelile trecutului și constatăm, consternați, că nu doar sistemul sanitar se află în colaps, ci și infrastructura de transporturi, agricultura, turismul. Ne aflăm, în acest moment, în postura de a lăsa în urmă lucrurile care ne-au ținut pe loc și de a dezvolta Târgu Mureșul și România. Primii pași deja au fost făcuți: este pentru prima dată când România, prin demersurile Guvernului Liberal, dispune de alocări majore de fonduri care vor putea fi investite în toate domeniile deficitare. Pentru a putea îndeplini acest lucru este esențial ca, pe 6 decembrie, românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Tocmai de aceea fac un apel către toți târgumureșenii și mureșenii să nu lase viitorul lor în mâna celor care au demonstrat că singurul scop este să fure și să își apere propriile interese. Pe 6 decembrie avem cu toții șansa de a scăpa de PSD, acest partid dinastie care a condamnat timp de 7 ani județul Mureș și România la subdezvoltare și nepotism.

Vom reuși să transformăm țara, orașul și județul nostru așa cum o indică și sloganul pe care îl folosim în această campanie: Dezvoltăm România! Dezvoltăm Târgu Mureșul! Dezvoltăm Mureșul! Reușim! Împreună!

Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button