Politică

Senatorul Cristian Chirteș (PNL) candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș

Președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș s-a înscris în competiția internă din cadrul partidului, pentru candidatura la șefia Consiliului Județean Mureș.

Referitor la intenția de candidatură pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș, Chirteș crede că “aceasta va fi de bun augur în primul rând pentru partid, pentru că se va crea o competiție internă reală. În județul Mureș suntem o forță și vom rămâne cel mai important partid românesc, care se va valida prin alegerile locale de anul viitor”

În legătură cu celelalte funcții alese, care se vor decide în scrutinul pentru localele din 2020, președintele PNL Mureș spune că “va fi o competiție internă foarte internă și serioasă. Le voi cere tuturor colegilor să fie o competiție transpartentă. Au apărut tot felul de zvonuri privind eventuale candidaturi. Nu, totul va fi transparent, prin validarea și aprobarea forurilor statutare ale PNL. Candidaturile se vor depune în sediul partidului și nu prin diferite cârciumi, la nunți sau la botezuri”.

The post Senatorul Cristian Chirteș (PNL) candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Senatorul Cristian Chirteș (PNL) candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button