Echipa PNLHot NewsPolitică

Spunem un NU hotărât măsurilor PSD îndreptate împotriva sectorului privat!

Declarația premierului PSD Marcel Ciolacu, care pe de o parte spune că pentru diminuarea deficitului bugetar, greul trebuie să-l ducă statul, „nu cetățeanul și mediul privat”, iar pe de altă parte, prin planul propus, lovește în microîntreprinderi și implicit în bunăstarea cetățenilor români, este de un cinism incredibil.
Scăderea pragului pentru microintreprinderi de la 2,5 milioane de lei, cât e în prezent, la 300.000 de lei și introducerea impozitului pe profit de 16% pentru cele care au un grad de rentabilitate de peste 30% reprezintă o bombă detonată direct în inima sectorului privat.
Ca reprezentant al Partidului Național Liberal în Parlamentul României, mă opun ferm măsurilor propuse de PSD, îndreptate împotriva sectorului privat!
Noi, toți cei care gândim liberal și dorim dezvoltarea țării, nu putem fi de acord cu măsuri care lovesc exact în sectorul privat, care este motorul economiei!
În această perioadă grea, să iei astfel de măsuri practic pui în pericol însăși existența sectorului privat, mai ales în ce privește microintreprinderile, care asigură pâinea pe masă pentru multe familii de români!
Le cer public celor care au venit cu aceste așa-zise măsuri să le reanalizeze și să vină cu un plan realist, care să ajute sectorul privat, nu să îl aducă în situația de a nu mai putea supraviețui.

Ervin MOLNAR
Deputat

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button