Politică

Vasile Boloș (consilier județean PSD): „Adversarii reușesc o prezență masivă în spațiul public”

Conferința județeană a PSD Mureș a adus în dezbatere problemele de comunicare ale partidului, subliniate atât de social democrații mureșeni, cât și de invitații din conducerea centrală a partidului.

Vasile Boloș, consilier județean PSD a spus că “adversarii reușesc o prezență masivă în spațiul public și în mass media, în ciuda lipsei de consistență a mesajului lor”. Boloș a spus că se impune “o reevaluare a modului de comunicare publică a PSD-ului, la nivel județean. Rezultatul s-a datorat lipsei de comunicare publică a realizărilor”.

Prezent la conferința județeană a PSD Mureș, secretarul general al social democraților, Mihai Fifor a susținut poziția lui Vasile Boloș: “Facem lucruri, dar uităm să comunicăm despre acestea”. Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici i-a îndemnat și el pe social democrați să iasă cu mesaje și în afara partidului.

The post Vasile Boloș (consilier județean PSD): „Adversarii reușesc o prezență masivă în spațiul public” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vasile Boloș (consilier județean PSD): „Adversarii reușesc o prezență masivă în spațiul public”

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button