Hot NewsSănătateSocialȘtiri

La Targu Mures se inaugureaza primul Centru din Romania, autorizat sa furnizeze servicii pentru persoanele consumatoare de droguri

Comunicat de presa Asociatia Social Med

Luni, 29 ianuarie, va avea loc inaugurarea SOCIAL MED, primul CENTRU COMUNITATE TERAPEUTICĂ din România, autorizat să furnizeze servicii pentru persoanele consumatoare de droguri.

Social MED este un centru rezidențial care are ca obiectiv tratarea adicțiilor și a comorbiditațiilor acestora, prin abordarea multidiscipliară a dependețelor, conform standardelor internaționale existente.

Centru de recuperare psihică socială și dezintoxicare Social MED
Centru de recuperare psihică socială și dezintoxicare Social MED

Specialiștii Social MED oferă suport pentru detoxificare, dezalcoolizare și dependențe, precum și tratamente complete de reabilitare, cu suport psihologic individualizat și confidențialitate maximă, în spații de cazare amenajate la standarde înalte de confort, amplasate într-o zonă liniștită, cu grad maxim de securitate.

Experiența internațională a personalului medical din cadrul centrului asigură programe terapeutice individualizate, cu rezultate clinice performante ce răspund nevoilor specifice ale fiecărui caz.

Vă invităm să urmăriți activitatea și facilitățile oferite în primul CENTRU COMUNITATE TERAPEUTICĂ din România autorizat să furnizeze servicii pentru persoanele consumatoare de droguri, pe site-ul www.socialmed.ro.

Cu deosebită considerație,

Oana MUNTEAN – președinte Asociația Social MED

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button