Social

Duminică începe turneul internațional de tenis masculin M15 Tîrgu-Mureș World Tennis Tour

În perioada 15-22 septembrie 2019 la baza sportiva CSM(Forza) din Tîrgu-Mureș va avea loc turneul internațional de tenis masculin M15 Tîrgu-Mureș World Tennis Tour, turneu ce face parte din calendarul Federației Internaționale de Tenis organizat de ACS Tenis World.

Potrivit organizatorilor, este cel mai mare turneu de tenis organizat la Tîrgu-Mureș în ultimii ani, cu premii totale de 15000 de dolari, fiind totodată și al doilea turneu organizat anul acesta după cel din luna august. „La startul turneului și-au anunțat participarea un număr de peste 100 de jucători, aceștia fiind acceptați pe baza clasamentelor ATP și ITF. Printre țările prezente cu jucători la acest turneu se numără Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elveția, Ungaria și România. De remarcat este faptul că trei dintre participanți sunt târgumureșeni”, arată organizatorii într-un comunicat de presă în care mai subliniază că turneul are la bază un tablou de calificări de 48 de jucători, fiind urmat de un tablou principal de concurs cu 32 de poziții și unul de dublu cu 16 echipe.
Intrarea este liberă pe toată durata turneului, astfel încât cât mai mulți spectatori, în special copii și tineri, să poată asista la meciuri și astfel să crească șansele lărgirii bazei de selecție a viitorilor tenismeni.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Duminică începe turneul internațional de tenis masculin M15 Tîrgu-Mureș World Tennis Tour

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button