Social

Experiență inedită la Shopping City Târgu Mureș: Spectacolul de teatru interactiv „Titanicul” își așteaptă spectatorii

Târgu Mureș, 2 iulie 2021 – Vara este în toi, iar relaxarea și distracția sunt binevenite după o sesiune de #shoppingînsiguranță la Shopping City Târgu Mureș. Centrul comercial își invită vizitatorii să se bucure de o experiență artistică inedită, care îmbină umorul cu imaginația și interactivitatea. Pe 3 iulie, începând cu orele 15.00, clienții Shopping City Târgu Mureș sunt așteptați la spectacolul de teatru în stil comics „Titanicul”, în zona galeriei comerciale. Adaptat după un fragment din povestirea cu nume omonim, scrisă de Florin Lăzărescu, spectacolul este dedicat aniversării a 75 de ani de existență a Universității de Arte Târgu Mureș. Accesul la eveniment este gratuit.

Titanicul, un spectacol care ne amintește de inocența pierdută

„Titanicul” aminteşte spectatorilor de inocenţa pierdută a lumii contemporane, folosind o modalitate inedită de exprimare –  limbajul benzii desenate (comics). Spectacolul, regizat de Irina Moscu, prezintă o lume săracă, simplă, care aşteaptă întoarcerea acasă a unuia dintre fii, după doi ani petrecuţi în închisoare. În această lume, muzica de petrecere şi buna dispoziţie rămân modalități de a închide ochii în fața eșecului. Subiectele abordate de Florin nu sunt unele noi, însă spectatorul are parte de o adevărată în adevăratul sens al cuvântului. Momentele de dramă sau comedie ne stârnesc hazul sau ne pun pe gânduri și ne oferă un adevărat spectacol.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button