Life StyleSocialȘtiri

S-a lansat Ghiță, prima aplicație destinată locuitorilor din județul Mureș, care digitalizează 100% procesul de contractare a meșterilor locali, în caz de urgență

Ghiță este prima aplicație destinată locuitorilor din Târgu-Mureș care au nevoie de un meșter într-unul dintre cele trei domenii disponibile – instalații electrice, instalații sanitare și termice, zugrăveli și amenajări;

Aplicația digitalizează 100% procesul de contractare a meșterilor locali în caz de urgență;

În doar 30 de minute, oricine poate găsi specialistul de care are nevoie pentru reparația sau amenajarea casei;

Ghiță este destinată atât celor care au nevoie de ajutor, cât și meșterilor, persoane fizice sau juridice, care vor să aibă un venit suplimentar.

 

Târgu-Mureș, 17 iunie 2022 – Oltspera SRL a lansat Ghiță, aplicația românească prin care oricine poate cere ajutorul unui specialist în reparații sau amenajări. Aplicația digitalizează 100% procesul de contactare și apelare la serviciile meșterilor locali. Cu un simplu click, oricine poate avea acces la o întreagă bază de date de specialiști, direct de pe telefonul mobil.

 

Prin intermediul aplicației, contractarea instalatorilor, electricienilor sau zugravilor se face pe loc, fără a mai fi nevoie de servicii recomandate de către rude, prieteni sau de pe site-urile specializate. Meșterii locali înscriși în aplicație trec printr-un proces de filtrare și beneficiază de evaluarea clienților, astfel încât aceștia  vor putea fi aleși în funcție de calitatea serviciilor.

 

Însă „Ghiță nu este doar o aplicație”, spune Ciprian Oltean, Director Tehnic Oltspera SRL. „Prin intermediul aplicației, poți apela oricând la meșteri locali de încredere, fără să mai fie nevoie să ai experiențe neplăcute exact în momentele în care ai cel mai mare nevoie de ajutor. Cred că oricine își dorește ca atunci când dă un ban, să plătească pentru calitate, iar asta ne dorim și noi să facem prin intermediul aplicației. Ba mai mult, pentru că timpul înseamnă bani, digitalizarea întregului proces direct de pe telefonul mobil, ușurează substanțial întregul proces”, spune acesta.

 

Cu Ghiță poți să:

Trimiți o cerere de reparație pentru casa ta;

Primești mai multe oferte de la meșterii disponibili, din domeniul care te interesează;

Te bucuri de oferte de preț variate;

Urmărești recomandările celorlalți utilizatori și alegi meșterul în funcție de nevoile tale;

Ai acces la o bază de date de specialiști disponibili la nivel local;

Gestionezi întregul proces direct de pe telefonul mobil.

 

Aplicația este dedicată atât persoanelor fizice, clienții, cât și meșterilor locali care vor să își mărească veniturile cu un câștig suplimentar sau persoanelor juridice. Cu o interfață intuitivă și ușor de folosit, aplicația beneficiază de acces rapid la mai mulți clienți în același timp, de automatizarea procesului, oferind toate cererile de reparație într-un singur loc, precum și de libertate în alegerea clienților și în stabilirea prețurilor.

 

Cum funcționează aplicația?

În cazul în care ai nevoie de un instalator, un electrician sau un zugrav, poți apela la un specialist în doar 3 pași simpli:

Descarci gratuit aplicația și îți creezi un cont;

Trimiți o cerere pentru tipul de lucrare pentru care ai nevoie de specialist;

Accepți oferta potrivită pentru proiectul tău.

După ce ai făcut solicitarea, vei primi – în maximum 30 de minute – o gamă variată de oferte și vei alege în funcție de ratingul, prețul și disponibilitatea meșterului.

Aplicația este gratuită pentru clienți, iar meșterii o pot folosi gratuit în limita a 5 comenzi. Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar parteneriatele pot fi solicitate pe adresa: ghita@ghita.app.

Despre Ghiță

Ghiță este prima aplicație destinată locuitorilor județului Mureș, care digitalizează 100% procesul de contractare a meșterilor locali pentru unul dintre cele trei domenii disponibile: instalații electrice, instalații sanitare și termice, zugrăveli și amenajări, dar și celor pricepuți, care vor să își crească numărul lucrărilor, prin oferirea serviciilor încadrate în cele trei categorii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button