Sport

Karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș, pe podiumul Internaționalelor României

Sala Sporturilor din Sibiu a găzduit, sâmbătă, 28 septembrie, competiția de karate kyokushin „Internațional Romanian Cup”, competiție ce a reunit la întreceri 370 de sportivi din 13 țări și de la 43 de cluburi. Clubul Tiger Budo Tg.Mureș a fost reprezentat de 14 karateka, majoritatea dintre aceștia reușind să urce pe podiumul de premiere.

facebook.com/pg/tigerbudokyokushintirgumures

facebook.com/pg/tigerbudokyokushintirgumures

Iată rezultatele obținute de sportivii mureșeni, antrenați de Sensei Traian Dumbrăvean (4 Dan):

Radu Ilieș (categ. de vârstă Under 12 ani) – locul II la kumite, darius Sălăgean (Under 14) – locul V la kumite, Tudor Cerghizan(Under 16) – locul V la kumite, Eduard Horvath (Under 16) – locul I la kumite, Andreea Ungur (Under 16) – locul III la kumite și locul V la kata, Ovidiu Mașca (seniori) – locul III la kata, Alina Bogdan (masters) – locul I la kumite și locul I la kata, Larisa Cordoș (Under 12) – locul III la kumite, Gabriela Badiu (masters)-locul I la kumite și locul III la kata, Luminița Țintă (masters) – locul II la kata, Istvan Fabian (masters) – locul III la kumite, Camelia Ștefan (masters) – locul II la kumite și locul III la kata, respectiv Tudor Barnea(Under 16) – locul V la kumite.

Sensei Traian Dumbrăvean (4 Dan):

Competiția a acoperit toate categoriile de vârstă și prin urmare, a dat posibilitatea multor sportivi, chiar și celor trecuți de 40 de ani, să concureze. De asemenea, a fost un bun prilej pentru cei care participă în acest sezon la competiții internaționale/europene, să-și verifice nivelul de performanță, dat fiind faptul că au întâlnit concurenți din alte țări.

Valeriu Voaideș

The post Karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș, pe podiumul Internaționalelor României appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Karatiștii de la Tiger Budo Tg.Mureș, pe podiumul Internaționalelor României

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button