Sport

Podium la Balcaniadă pentru reghineni

În cadrul Campionatului Balcanic de lupte libere libere rezervate categoriei de vârstă sub 15 ani, disputate în Bulgaria, la Panagyuristhe, elevul antrenorului Peres Miklos, de la CSȘ Reghin, Biblia Robert a obținut locul III și medalia de bronz la categoria 52 kilograme. La aceste întreceri au participat luptători din 11 țări, reghineanul reușind să urce pe podium după ce a învins favoritul categoriei, un sportiv din Turcia, apoi unul din Macedonia, performanțe reușite după ce a făcut un efort mare pentru a intra în categorie, slăbind 6 kilograme.

CSȘ Reghin a participat la această competiție cu doi sportivi. Al doilea a fost Andrei Păcurar, care s-a clasat pe locul IV la categoria 38 kilograme, dar el a participat ca invitat la această categorie, fiind cu doi ani mai tânăr decât adversarii. „După mai bine de 30 de ani clubul din Reghin obține o nouă medalie la Campionatele Balcanice, obținută de un sportiv cu mari perspective pentru viitor. Mă bucur foarte mult pentru aceste rezultate și ne pregătim deja de acuma cu mari speranțe pentru următoarea Balcaniadă, care va avea loc anul viitor, în Grecia”, a spus antrenorul CSȘ Reghin, Peres Miklos.

Post-ul Podium la Balcaniadă pentru reghineni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Podium la Balcaniadă pentru reghineni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button